Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, ανακοινώνει μία ακόμα καταξιωμένη συνδημότισσα ως υποψήφια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019.
Η κοινή βλέψη για πρόοδο του τόπου, οδήγησαν την Κατερίνα Δαρδιώτη σε ταυτόσημη πορεία με τον Συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής και έτσι στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ανέφερε: «Μια νέα κοπέλα συμμετέχει στο συνδυασμό μας.Καλωσορίζω την Κατερίνα Δαρδιώτη στην παράταξη  μας και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία.
Η προσφορά στον τόπο και η δραστηριοποίηση μέσα στην κοινωνία για την ίδια την κοινωνία είναι πρωταρχικός σκοπός της. Από το δήμο, μπορούμε μαζί να καταφέρουμε πολλά για το καλό των συνδημοτών μας. Την καλωσορίζω στην παράταξη που έχει πραγματικό όραμα».
Με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η κα Κατερίνα Δαρδιώτη δήλωσε: «Αποφάσισα  να πορευτώ στον εκλογικό αγώνα όντως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών με τον συνδυασμό "Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης:  του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κολλάτου που έχει νέους και ικανούς ανθρώπους που είναι το μέλλον και παλαιότερους έμπειρους συμπολίτες σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης όπου όλοι μαζί από κοινού θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο Δήμο και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Μαζί με όλους εσάς θα καταφέρουμε να κάνουμε το Δήμο Τεμπών  ένα δήμο με μέλλον για την νεολαία ένα δήμο που τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται όλους».