Συνεχίζει δίπλα στο πλευρό του Δημάρχου Τεμπών και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ.Κώστα Κολλάτου η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πουρναρίου κ. Αργυρώ Νταναβάρ.
Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος αναφέρει: "Με πολλή χαρά καλωσορίζουμε και ανανεώνουμε την σχέση μας στο συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορείας Ανάπτυξης» την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με μια  εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα, την κα Αργυρούλα Νταναβάρα.
Μια γυναίκα με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στην τοπική κοινωνία, προχωρά μαζί μας για να συμβάλλει με τις όλες τις δυνάμεις της στο κοινό μας όραμα για τον τόπο.
Ως νοσηλεύτρια ζει καθημερινά τον ανθρώπινο πόνο των συμπολιτών μας και είναι  πάντα δίπλα τους .Με τη δύναμη της συνεργασίας, και με τις ικανότητες των στελεχών μας θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας!
Καλώς όρισες Αργυρώ."
Σε δήλωση η κα Αργυρούλα Νταναβάρα τονίζει: "Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, πήρα μια πραγματικά μεγάλη απόφαση να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Τεμπών, με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου , έχοντας ως συνυποψήφιες και συνυποψήφιούς μου εκλεκτά και επιτυχημένα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει  στο πρόσωπο μου για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος επιλέγοντας με στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του."