Eκ νέου υποψήφια για την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου θα είναι η κ. Αποστολίνα Σαΐτη στο Δήμο Τεμπών.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής:

Η «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» συνεχίζεται με αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους συμπορευτήκαμε από την αρχή της θητείας μας, ως δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ό,τι η κ. Αποστολίνα Σαΐτη Εκπαιδευτικός Πληροφορικής Π.Ε. και επί δύο θητείες σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου, θα είναι εκ νέου υποψήφια σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου. Την ευχαριστώ θερμά για την θετική απάντηση στην πρότασή μου να συνεχίσουμε τη συνεργασία, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα που έχουμε για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε.
Η κ. Σαΐτη επέδειξε δυναμισμό και αποφασιστικότηταόπου χρειάστηκε ενώ φάνηκε αποτελεσματική σε ότι ανέλαβε μέχρι σήμερα και αφορούσε την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου, αλλά και όχι μόνο. Συνεργάστηκε άψογα με άτομα, με Σχολεία, με Φορείς και Συλλόγους για την αιμοδοσία, για την τουριστική προσβολή του Δήμου μας κ.α. Συνέβαλε επίσης στομέγιστο βαθμό σε ότι της ζητήθηκε. Μαζί συνεχίζουμε να διεκδικούμε για το Δήμο μας.
Σε δήλωση της η κ. Αποστολίνα Σαΐτη ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για την πρότασή του να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια, παρά τις πολύ δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, γιαπεραιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.
Συμπορεύομαι μαζί του γιατί είναι εργατικός, μεθοδικός και έχει το πείσμα που χρειάζεται ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει το όραμα που έχει για το Δήμο Τεμπών. Θεωρώ σημαντικό για το Μακρυχώρι το γεγονός ότι το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας θα είναι πλέον  πενταμελές και όχι τριμελές. Αυτό σημαίνει ότιπερισσότερα άτομα θα εντοπίζουν τα τοπικά προβλήματα και θα τα προωθούν για επίλυση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αισθάνομαι χαρούμενη που μπαίνω στην εκλεκτή ομάδα των συνυποψήφιων μου. Με τόσο καταξιωμένα άτομα στο πλευρό του κ. Κολλάτου, πιστεύω ότι οι Δημότες μας θα μας εμπιστευθούν για άλλη μια φορά ώστε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας, για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας."