Διακόπηκε από σήμερα το πρωί η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό στην κοιλάδα των Τεμπών για έκτακτες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων. Τα έργα, σύμφωνα με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το μεσημέρι του Σαββάτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Παρασκευή 02.03.2018 και ώρα 07:00 έως το Σάββατο 03.03.2018 και ώρα 14:00 για την ασφαλή εκτέλεση εκτάκτων εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων βραχοπροστασίας της Κοιλάδας των Τεμπών (Παλαιά Εθνική Οδό).
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών, η κίνηση θα πραγματοποιείται κανονικά από τον αυτοκινητόδρομο μέσω των νέων Τμημάτων και των σηράγγων (Ευαγγελισμός – Σκοτίνα).
Πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr