Καταγγελία της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, κατά της δημοτικής αρχής, για την κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς αγροτικούς δρόμους, καλώντας τον δήμαρχο κ. Κολλάτο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.
Στην καταγγελία  που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Μανώλης αναφέρονται τα εξής:
Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες, αγροτών που φτάνουν στη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους του δήμου Τεμπών.
Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε την αγροτική περιοχή Καρατσαϊρ που ανήκει στον πρώην δήμο Μακρυχωρίου και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί εκεί,  κατανοούμε την οργή και την αγανάκτηση των αγροτών  γι αυτό που βιώνουν καθημερινά από την εγκατάλειψη την κοροϊδία και την αναλγησία της δημοτικής Αρχής, για τους αγροτικούς δρόμους της περιοχής  ενόψει και της συγκομιδής των καλλιεργειών τους (Βαμβάκια, Ελιές κλπ).
Και ερωτώ ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης τον κ. Κολλάτο.
Πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να κοροϊδεύεται τους δημότες;
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 23-3-2017, δια στόματος του αντιδημάρχου σας κ. Σαϊτη της Ε.Π. Μακρυχωρίου  αναφέρατε πως «Εντός της εβδομάδας ο αγροτικός δρόμος στη θέση Καρατσαϊρ θα έχει στρωθεί με 3Α».
Έφτασε ο Σεπτέμβρης και ακόμη οι αγρότες, περιμένουν την υλοποίηση της δέσμευσης σας , για αμμοχαλικόστρωση του συγκεκριμένου αγροτικού δρόμου.
Κύριοι της δημοτικής Αρχής, αποδείξατε για μια ακόμη φορά πως είστε   ανίκανοι , και απόντες γενικά από όλα τα προβλήματα των δημοτών μας μοιράζοντας μόνο  υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Οι δημότες κ. Σαϊτη δεν θέλουν μόνο μεταθέσεις.
Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή και πάλι ντροπή. 
Και καταλήγοντας  ο κ. Μανώλης αναφέρει: Οι αγρότες μας που με μεγάλο κόπο καταφέρνουν να καλύψουν τα έξοδά τους απαιτούν από το δήμο, όχι ψέματα και αερολογίες αλλά τις δέουσες υπηρεσίες».