Από τον δικηγόρο κ. Αντώνη Γ. Δρογκούλα λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

"Συμπληρώθηκαν ήδη 40 ημέρες από την ημέρα που η αγαπημένη του κόρη ‘Αννη μας ανήγγειλε ότι ο αγαπημένος μας φίλος Θανάσης, εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο.

Δυστυχώς οι δύσκολες μέρες με την απομόνωση που όλοι διατρέχουμε δεν μας επέτρεψαν να παραστούμε στην κηδεία του ούτε όμως και στο μνημόσυνο του.

Όμως οι σκέψεις μας και οι αναμνήσεις από τις γλυκές ημέρες που περάσαμε πολλά καλοκαίρια στη Ραψάνη, με το Θανάση, μας οδηγούν πάντα κοντά του. Έστω και αν σήμερα βρίσκεται μακριά μας, αφού έτσι ήταν το θέλημα του Θεού.

Ο αείμνηστος Θανάσης υπήρξε πρότυπο καλού οικογενειάρχη, τίμησε τον διδασκαλικό κλάδο με την επί σειρά ετών προσφορά του στη δημοτική εκπαίδευση, όπου και αν υπηρέτησε ως δάσκαλος  αρχικά στο Σ.Σ.Ραψάνης και εν συνέχεια στα σχολεία της Λάρισας, άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα του ως καλού δασκάλου και καλού παιδαγωγού.

Με την ανεξάντλητη δραστηριότητα του, τίμησε τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος του συλλόγου Συνταξιούχων Δημ. Υπαλλήλων Λάρισας , προσφέροντας όσα μπορούσε μέσα στις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών στη χώρα μας.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια με την άνοια της συζύγου του αείμνηστης Δεσπούλας, η οποία επίσης πρόσφερε πολλά στην εκπαίδευση αλλά και μετέπειτα την ασθένεια που βρήκε τον ίδιο, έκλεισε ο κύκλος της δραστήριας ζωής του.

Εμείς οι φίλοι του, της παρέας της Ραψάνης του καλοκαιριού , θυμόμαστε πάντοτε τον ακέραιο χαρακτήρα του, το σπινθηροβόλο βλέμμα του, τις πνευματικές αλλά και πολιτικές συζητήσεις μας, τις εκδρομές μας πάντοτε γύρω από τη Ραψάνη και πολλά άλλα που ζήσαμε μαζί του τα καλοκαίρια στη Ραψάνη.

Όλη η παρέα, όσοι μείναμε σήμερα, ευχόμεθα στον πανάγαθο να τον τοποθετήσει σε χώρο χλοερό, σε χώρο αναψήξεως, εμείς θα τον θυμόμαστε με αγάπη, θύμηση και θα τον μνημονεύτηκε πάντα στις προσευχές μας, τόσο του ίδιο όσο και την αξέχαστη σύζυγο την Δεσπούλα.

Αγαπημένε μας Θανάση, όλη η παρέα ευχόμεθα να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και στην αγαπημένη σου κόρη ‘Αννη κουράγιο και δυνάμεις στις δυσκολίες της ζωής.

Αιωνία σου μνήμη

Αντώνης Γ. Δρογκούλας, Δικηγόρος