Σε μια λιτή και ζεστή εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2020, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού.

Πλήθος κατοίκων του Πυργετού τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού, πατέρας Αλέξανδρος Ρούσσας.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Β. Κολλάτου, η οποία ευχαρίστησε τους κατοίκους του χωριού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη που βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο και τον στηρίζει.

Στη συνέχεια, τον λόγo πήρε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. του συλλόγου για την πρόσκληση να παραβρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία αγάπη και ευημερία.

Τέλος, συγχάρηκε και ευχαρίστησε την Πρόεδρο καθώς και τα μέλη του συλλόγου για τις πετυχημένες δράσεις, εκδηλώσεις αλλά και για την πολύτιμη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα.

Εκτός του δήμαρχου παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Χρ. Κρικώνης, ο τοπικός σύμβουλος Πυργετού κ. Λ. Σωτηρίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.