Η παράταξη «Νέα Δύναμη» του δήμου Τεμπών, σχετικά με την επίσκεψή της  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Αιγαίου», αναφέρει τα εξής:
Να εξοπλιστούν τα Αγροτικά  Ιατρεία του δήμου Τεμπών, με το αναγκαίο ιατρικό υλικό ζήτησε από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί η Εταιρία, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος  Μανώλης, ο οποίος επισκέφθηκε το κεντρικό κτήριο ελέγχου της κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ, της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. που εδρεύει στο ύψος των διοδίων Μοσχοχωρίου.
Ο κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του κ. κ. Γιώργο Κυρίτση, Δημήτρη Μαϊμάρη, Γιώργο Νικολάου και Γιώργο Ντόντο ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του κεντρικού ελέγχου, εμπεριστατωμένα και αναλυτικά, σχετικά με τον τρόπο έλεγχου της κυκλοφορίας μέσα από υπερσύχρονες οθόνες και τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, εντός ή εκτός των σηράγγων, τα οποία ρυθμίζουν τους τρόπους και χρόνους δράσης, τρόπους διαφυγής κοκ,  με απώτερο σκοπό την ασφάλεια αυτών που χρησιμοποιούν τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.
Στη συνέχεια και με το πέρας της ξενάγησης ακολούθησε σύσκεψη των στελεχών της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» με τα στελέχη της εταιρείας κ. κ. Ζαβρίδου και Βασιλειάδη, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα Μανώλη έθεσε ζητήματα και ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, όπως  το θέμα των διοδίων στην Κοιλάδα των Τεμπών, την υπερβολική χρέωση χρήσης του αυτοκινητοδρόμου, την επίσπευση κατασκευής του παράδρομου στο ύψος του Ευαγγελισμού, την κατασκευή πλήρους κόμβου Ραψάνης, την απαγόρευση της κίνησης βαρέων οχημάτων στους παράδρομους  και την πληροφοριακή σήμανση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Νέας Δύναμης» «για τα παραπάνω θέματα, τα οποία είναι σημαντικά, πήραμε απαντήσεις και βγάλαμε συμπεράσματα για πρώτη φορά για το τι μέλει γενέσθαι, ως προς την υλοποίηση αυτών των έργων. Μιας και μέχρι τώρα την μοναδική ενημέρωση που είχαμε ήταν μέσω του δημάρχου κ. Κολλάτου, όπου η μία ανακρίβεια διαδέχονταν την άλλη και η επόμενη δέσμευση του, αναιρούσε την προηγούμενη. Τέλος ζητήθηκε από την εταιρεία, πάντα στο πλαίσιο, σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις, της συμπόρευσης με τις τοπικές κοινωνίες και της συμβολής στο μέτρο του δυνατού στην ανάπτυξη, την ευημερία και την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των τοπικών κοινωνιών, να μας εξοπλίσουν τα Αγροτικά  Ιατρεία του δήμου Τεμπών, με αναγκαίο ιατρικό υλικό».
Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης  προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφθήκαμε σήμερα την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., προκειμένου να ενημερωθούμε για την λειτουργία του κέντρου ελέγχου και τα σχέδια  αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών κατά μήκος της ΠΑΘΕ, αλλά και να θίξουμε σημαντικά ζητήματα, όπως τις υψηλές  χρεώσεις διέλευσης των διοδίων, την μετεγκατάσταση των διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών, επισημαίνοντας ότι είμαστε αντίθετοι με την μετεγκατάσταση των διοδίων αλλά και την μεθόδευση της δωρεάν διέλευσης των δημοτών δήμου Τεμπών και πρώην δήμου Ευρυμενών (λαϊκά λέγεται τυράκι στη φάκα),  τον τρόπο αντιμετώπισης της διέλευσης βαρέων οχημάτων από τους παράδρομους , την επίσπευση των εργασιών κατασκευής του παράδρομου Ευαγγελισμού και του πλήρους κόμβου Ραψάνης και την πληροφοριακή σήμανση. Επίσης ζητήσαμε από την εταιρεία και έγινε αποδεκτό, να εξοπλίσει τα Αγροτικά Ιατρεία του δήμου μας με ηλεκτροκαρδιογράφους και αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, αναγκαίους στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, για την άμεση αντιμετώπιση καρδιακών περιστατικών. Προτεραιότητά μας, ως «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών και μοναδικό μας μέλημα,  είναι η συνεχής προσφορά στην τοπική κοινωνία και η διασφάλιση της ακεραιότητας των δημοτών μας  και όχι μόνο, που κάνουν χρήση των παράδρομων».