Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης εκφράζει την συμπαράστασή του και τις ειλικρινείς ευχές του στους μαθητές υποψηφίους του Δήμου Τεμπών και τις οικογένειές τους, για καλή επιτυχία στον σημαντικό αυτό σταθμό της ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Αγαπητοί μου φίλοι, υποψήφιοι για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας, έφτασε ο χρόνος να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας και να ανταμειφθείτε για την μακρόχρονη προσπάθειά σας, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τα αδέρφια σας, οι οποίοι θα σας καμαρώνουν ως μελλοντικούς λαμπρούς επιστήμονες και ενάρετους ανθρώπους της κοινωνίας μας.

Μία ενδεχόμενη αποτυχία δεν πρέπει να σας απογοητεύσει, τουναντίον εύχομαι να την αντιμετωπίσετε ως μία από τις πολλές δυσκολίες που επιφυλάσσει σε όλους μας η ζωή, δυσκολίες που μπορούν όμως να αποδειχτούν ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν άλλους δρόμους και θα σας οδηγήσουν προς άλλες κατευθύνσεις, πιο δημιουργικές και ωφέλιμες.

Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε καλή επιτυχία, να αφήσετε την οποιαδήποτε αγωνία σας στα παντοδύναμα χέρια του Θεού, και να ‘στε σίγουροι ότι τότε τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, προς χαρά σας και προς χαρά των δικών σας ανθρώπων».