Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών με πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Ιουνίου κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας αποφασίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λετττοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για αύριο Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019 και την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019, κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′ ή μέχρι το πέρας των εργασιών.

β. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

γ. Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

-Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-ΠΑΘ.Ε.

-Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου- Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γ υρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και

-Τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας.