Με εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν  σήμερα το πρωί  στο Μακρυχώρι στην έδρα του Δ.Τεμπών και στην δημοτική ενότητα Νέσσωνος στο Συκούριο οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά και στην συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Μακρυχωρίου  .

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χρήστος Καλομπάτσιος  ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη  ,ο Αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας , Γεώργιος Ντόντος και Ιωάννης Βλάγκας , η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου  κα Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού  ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας  το μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ.Θεόδωρος Ζάρρας,ο διοικητής της 361 ΠΑΠ αντισυνταγματάρχης κ.Χρυσοβαλάντης Αργυρίου , ο διοικητής του Α.Τ Τεμπών κ.Προκόπης Χαρισμανίδης ο διοικητής του πυροσβεστικού σταθμού στην ΒΙΠΕ κ.Στέργιος Ρουμπής , Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων ,διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων .

Το πανηγυρικό της ημέρας στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι  εκφώνησε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Μακρυχωρίου κ.Δημήτρης Τζιόλης .

Μετά το πέρας την παρέλασης στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι ο Δήμαρχος Τεμπών  κ.Κώστας Κολλάτος παραβρέθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών δημοτικού -γυμνασίου &Λυκείου καθως και  τον προσκόπων και της φιλαρμονικής του δήμου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν ακόμη ο Πρόεδρος του  δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών  κ. Γιώργος Μανώλης, αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ.Κώστας Νταφούλης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Αργυρίου,Γεώργιος Έξαρχος , ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας  κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,εκπρόσωπος του Α.Τ Τεμπών,διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων .