Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, ο Δήμος Τεμπών πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σ΄ όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Πιο συγκεκριμένα:

Έγιναν απολυμάνσεις από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο στα πρώην δημαρχεία, κοινοτικά καταστήματα, ΚΕΠ, Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία, απορριμματοφόρα, λοιπά οχήματα κλπ., υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου  Πολιτικής Προστασίας, Γιώργου Νικολάου και την επιστασία των αντιδημάρχων Δημοτικών Ενοτήτων, Μακρυχωρίου με τον Νίκο Μητσογιάννη, Γόννων με τον Αθανάσιο Καραναστάση, Κάτω Ολύμπου με τον Κώστα Ζαρδούκα και Νέσσωνος με τον Παναγιώτη Γκατζόγια.

Να σημειωθεί, επίσης ότι ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Γίνεται συνεχής παρακολούθηση των μέτρων προστασίας ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση.

Ο δήμος Τεμπών θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα τους δημότες του για κάθε προληπτικό μέτρο που θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».