«Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση, το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά ο κ. Κολλάτος δεν κατάλαβε την ουσία του θέματος και περί άλλων τυρβάζει», τονίζει ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ζαρδούκας.

Ειδικότερα επισημαίνει: «Για μία ακόμη φορά ο κ. Κολλάτος ξεσπά με έκδηλο εκνευρισμό. Βέβαια τα έργα και οι ημέρες του κ. Κολλάτου στα εννέα (9) χρόνια της δημαρχιακής του θητείας είναι γνωστά σε όλους και δεν ξαφνιάζει κανένα η έλλειψη ψυχραιμίας του στην προκειμένη περίπτωση. Είναι αδιανόητο ο γυρολόγος και απατεωνίσκος της αυτοδιοικητικής πολιτικής να εγκαλεί με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς την δημοκρατική πολιτική μου σταθερή προτίμηση.

Ο υπέρμετρος εγωισμός του δεν τον αφήνει να δει την πραγματικότητα και ενώ έπρεπε με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει τον θλιβερό απολογισμό του, συνεχίζει το ίδιο έργο. Καλά είναι, κατά τον Αισχύλο, να γίνεται κανείς σώφρων εν τη θλίψη.

Κλείνοντας, να τονίσω ότι δεν πρόκειται να επανέλθω επί του θέματος, γιατί με ενδιαφέρει η προσφορά μου προς τους συνδημότες μου και όχι η στείρα και χωρίς αποτέλεσμα αντιπαράθεση που επιδιώκει ο κ. Κόλλατος. Θεωρώ, αν και μικρότερός σου, αγαπητέ συγχωριανέ Κώστα, ότι ακόμη δεν έχεις καταλάβει γιατί ο κόσμος σε έστειλε στην αντιπολίτευση και θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω το ρητό: Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ…. Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ…. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Θα σου πρότεινα την πρώτη, ως μόνη σου επιλογή…»