Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Δύναμη» στο Δήμο Τεμπών κ. Μαρίνα Σανίδα δεν αποδέχεται τον ορισμό της στο Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, δηλώνοντας την αποχώρησή της από τον συνδυασμό.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

"Αν και υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών με τον συνδυασμό '' ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ'' -  Ανεξάρτητη πορεία Δήμου Τεμπών με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Γιώργο Μανώλη, χωρίς να έχω εκλεγεί, για τους δικούς μου λόγους, διέκοψα κάθε σχέση μου μαζί τους.

Πρόσφατα και χωρίς προηγούμενη επικοινωνία - συνεννόηση μαζί μου, πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε τον ορισμό μου, ως μέλος, στον ΔΟΠΑΠΕΠΤ ,με εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Μανώλη.

Θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα την πρόθεση του δημάρχου να με συμπεριλάβει στην διοίκηση του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου μας, αλλά θεωρώ κατάφορη παραβίαση της ελεύθερης βούλησης μου να συντελείται κάτι εν αγνοία μου, πολλω δε μάλλον, όταν η σχέση μου μαζί τους είχε ήδη διακοπεί.

Ως εκ τούτου, δηλώνω δημοσίως, ότι δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου ως μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και παρακαλώ τον ''χώρο '' του δημάρχου να πάψει να με ενοχλεί."