Από τα ιστορικά Αμπελάκια ξεκίνησε σήμερα ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος  όπου πραγματοποίησε και την πρώτη του ανοιχτή ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού .
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρίσκομαι στην ιστορική έδρα του δήμου μας, στα Αμπελάκια- στην πατρίδα του συνεταιριστικού κινήματος, στον τόπο που ανθεί ο εθελοντισμός, η συμμετοχή η συνεργασία και η συνέργεια.»
Αναλυτικά η ομιλία του:
Φίλες και φίλοι
Δημότισσες και δημότες
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα σε συνεργάτες και φίλους, στην ιστορική έδρα του δήμου μας, στα Αμπελάκια- στην πατρίδα του συνεταιριστικού κινήματος, στον τόπο που ανθεί ο εθελοντισμός, η συμμετοχή η συνεργασία και η συνέργεια.
Για όλους αυτούς τους λόγους κρίναμε με τους συνεργάτες μου ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουμε την προεκλογική μας προσπάθεια από τα Αμπελάκια.
Πριν από μερικά  χρόνια οι συνεργάτες μου και εγώ αναλάβαμε τα  καθήκοντα της νέας δημοτικής αρχής
Η εντολή που είχαμε λάβει τότε από όλους εσάς ήταν ξεκάθαρη.
Έπρεπε να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής, όσο και όλων των δημοτών μας.
Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.
Στις σκέψεις μας παραμένει περισσότερο από ποτέ η αταλάντευτη απόφασή μας για υπέρβαση μικροπολιτικών – μικροκομματικών αγκυλώσεων, δίνοντας πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης για ολόκληρο τον Δήμο Τεμπών.
Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα του δήμου, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων.
Εξάλλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση, αλλά ήθος των διοικούντων, γνώση και όραμα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί ήδη δύο φορές στις εκλογικές αναμετρήσεις για το δήμο Τεμπών.
Αγαπητοί φίλοι
Για την Δημοτική Αρχή που έχω την τιμή να ηγούμαι, αποτελεί κορυφαία αρχή η επιβεβαίωση της συλλογικής προσπάθειας, της συνεργασίας, της συμμετοχικής διαδικασίας.
Ο συνδυασμός μας «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης του Δήμου Τεμπών» είναι:
• Ένας  συνδυασμός με όραμα
• Ένας συνδυασμός με γνώση
• Ένας συνδυασμός με αποτελεσματικότητα
Παρά την δύσκολη οικονομικά συγκυρία και τα σοβαρά προβλήματα καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια να:
• Πετύχουμε την έγκαιρη προσαρμογή του νέου δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας του «Καλλικράτη»
• Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου μας
• Να αξιοποιήσουμε τα προγράμματα ΕΣΠΑ και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
• Να προετοιμάσουμε τα έργα και τις δράσεις εκείνες που πρόκειται να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια την φυσιογνωμία του δήμου μας.
Δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε μια καθημερινή μάχη για την βελτίωση των συνθηκών του δημότη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του.
Να κάνουμε την καθημερινότητα του πιο εύκολη και ανθρώπινη, να δικαιώσουμε εν τέλει την επιλογή του να μείνει στον τόπο του.
Σε όλη την πορεία μας ως Δημοτική Αρχή προτάξαμε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, δίνοντας καθημερινά μάχη για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αποκομιδή των απορριμμάτων, την ύδρευση, την άρδευση, τους χώρους πρασίνου, τα οδικά δίκτυα, την εσωτερική οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό.
Και όλα αυτά όπως όλοι γνωρίζετε σε ένα δυσμενές οικονομικά περιβάλλον.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πληγεί βάναυσα τα τελευταία 9 χρόνια.
Οι τακτικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί κατά 70%. ενώ τις ΣΑΤΑ κατα 80% , παρόλα αυτά όμως ο δήμος μας είναι οικονομικά εύρωστος με αυξημένα ταμειακά διαθέσιμα, οικονομική σταθερότητα και πλήρη αξιοπιστία, ενώ στους ισολογισμούς του παρουσιάζει καθαρά κέρδη.
Σε στενή συνεργασία με το προσωπικό του δήμου, προβήκαμε στη σωστή οικονομική διαχείριση. Προτεραιότητα μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν:
• Η μείωση των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του δήμου
• Η μείωση των μισθωμάτων για τις υπηρεσίες του δήμου
• Η μείωση στο ελάχιστο των ληξιπρόθεσμων οφειλών και η εξόφληση των δαπανών, από δικαστικές αποφάσεις που προέρχονταν από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους. Και πιστέψτε με ήταν πολλές οι δικαστικές εκκρεμότητες.
 Επιτρέψτε μου εδώ να κάνω μια μικρή παρένθεση για να αναφερθώ για τις
Οφειλές της Τ.Κ Αμπελακίων
Χωρίς καμία διάθεση καταγγελίας και απόδοσης ευθυνών θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα των οφειλών που κληρονομήσαμε από την Κοινότητα Αμπελακίων, με την ανάληψη των καθηκόντων μας από το 2011.
Αυτές μπορούν να ομαδοποιηθούν σε δύο κατηγορίες:
* Αυτές που παραλάβαμε με πρωτόκολλο παράδοσης – παραβολής συνολικού ύψους 487.160,80 ευρώ και αφορούνεργασίες, προμήθειες και συμβάσεις για συγχρηματοδοτούμενα έργα από προγράμματα της Ε.Ε
Από το σύνολο που αναφέρθηκε παραπάνω για το ποσό των 379,608ευρώ, υπήρχαν πλήρη δικαιολογητικά και παραστατικά και εξοφλήθηκαν στο σύνολό τους.
Για το υπόλοιπο ποσό των 107.552,60 ευρώ, λόγω έλλειψης δικαιολογητικών ή μετά απο προτροπή  του ελεγκτικού συνεδρίου, η πληρωμή τους  έγινε με την έκδοση δικαστικών αποφάσεων.
Ο Δήμος Τεμπών  παρότι είχε την  νομιμοποίηση σταμάτησε τα ένδικα μέσα αναγνωρίζοντας έτσι το δικαίωμα της αποζημίωσης σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα είχαν παράξει έργο ή είχαν ολοκληρώσει μια προμήθεια για λογαριασμό της Κοινότητας Αμπελακίων
Στην άλλη κατηγορία υπήρχαν
* Οφειλές που δεν περιλαμβάνονταν στο πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής,αλλά γνωστοποιήθηκαν στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, μέσω αγωγών από ενδιαφερόμενους. Το συνολικό ποσό ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Ένα μέρος και αυτού του ποσού έχει εξοφληθεί με την έκδοση τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων. Αφορά δε εργασίες και προμήθειες που συντελέστηκαν κατόπιν προφορικής συνεννόησης του τότε προέδρου της κοινότητας, με τους προμηθευτές- εργολήπτες.
Αν θα ήθελε κάποιος καλοπροαίρετος να δει την γενική εικόνα, αλλά και να απαντήσει στο κατά την γνώμη μας ρητορικό ερώτημα -τι έκανε ο Δήμος Τεμπών για την Κοινότητα Αμπελακίων-;
Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Στο γενικότερο πλαίσιο της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας και της περικοπής των πάντων εμείς:
• Αποπληρώσαμε σχεδόν το σύνολο των οφειλών που κληρονομήσαμε συνολικού ύψους 600.000 ευρώ
• Με επιχορηγήσεις αλλά και με ίδια έσοδα κατασκευάσαμε έργα συνολικού ύψους 400.000 ευρώ. Άρα λοιπόν από τα παραπάνω προκύπτει ότι δαπανήθηκαν για την Τ.Κ Αμπελακίων – τοπικό διαμέρισμα Τεμπών 1.000.000 ευρώ την προηγούμενη  περίοδο.
Για την οικονομική πορεία του Δήμου κρατείστε παρακαλώ δυο νούμερα ότι την 1/9/2014 το σύνολο των υποχρεώσεων του δήμου ήταν 1.676.658 και μέχρι τις 31/3/2019 το ποσό αυτό έφτασε στις 501.654 ευρώ.
Ενώ τα χρηματικά διαθέσιμα ήταν 1.172.109 και έγιναν 1.700.000 ευρώ.
Αξιοσημείωτη είναι και η έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, όπου κατατάσσει τον Δήμο Τεμπών στην 5η θέση πανελλαδικά, στην κατηγορία κόστος λειτουργίας του δήμου ανά κάτοικο, (δλδ ποιες λειτουργικές δαπάνες βαρύνουν τον δημότη- έχουμε την μικρότερη επιβάρυνση), ενώ σημαντική διάκριση έχουμε αποσπάσει και στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, όπου ο Δήμος Τεμπών βρίσκεται στην 10η θέση.
Τα χρόνια που προηγήθηκαν προχωρήσαμε σε μια σειρά έργων ιδιαιτέρως σημαντικά για την περιοχή ,καταρχήν
Τα Αμπελάκια ως ιστορική κοινότητα του Δήμου Τεμπών, αποτελούν έναν από τους βασικούς άξονες του οράματος μας της αξιοποίησης της Κοιλάδας των Τεμπών.
Στο πλαίσιο αυτό η κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό,καθώς και η κατασκευή στάσης του προαστιακού στην Ιτέα θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα Αμπελάκια και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Η βελτίωση δηλαδή αυτών των υποδομών θα συμβάλει τα μέγιστα στην επισκεψιμότητα των Αμπελακίων .
Σε οτι αφορά στον :

Αγροτικό τομέα
Η Δημοτική Αρχή αξιοποίησε στο έπακρο τις υποδομές που παρέλαβε συγκεκριμένα:
• Κατέστησε λειτουργικό το κεντρικό δίκτυο άρδευσης των καστανοπερίβολων με την προμήθεια και τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού
• Προχώρησε σε επεκτάσεις αυτού του εσωτερικού δικτύου, έτσι ώστε από τα 500 στρέμματα που αρδεύονταν αρχικά, να αρδεύεται σήμερα το σύνολο των καλλιεργούμενων  καστανεώνων (περίπου 2.000 στρέμματα)
• Κατασκεύασε επιπλέον κεντρικούς αγωγούς συνολικού μήκους 8 χλμ από το φράγμα στην περιοχή «Κούτρια»,μέχρι την περιοχή «Φόρος», με στόχο την αύξηση παροχής στις κεντρικές δεξαμενές διανομής
• Προχώρησε εντός του 2019 στην προμήθεια νέου συστήματος αυτοματισμού για τον έλεγχο της παροχής, το οποίο θα εγκατασταθεί πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου
• Προχώρησε στην κατασκευή ενός έργου ίδιας αξίας με αυτό της άρδευσης των καστανοπερίβολων, αξιοποιώντας και υπάρχουσες υποδομές (αντλιοστάσιο), όπου κάνει δυνατή την μεταφορά νερού από την λιμνοδεξαμενή στη θέση «Λιβαδότοπος» αρχικά και στη περιοχή της «Μηλίνας» και του «Προφήτη Ηλία», λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της έλλειψης νερού στις περιοχές που αναφέρθηκαν
• Σε δεύτερη φάση αξιοποιώντας πάλι υπάρχουσες υποδομές θα δοθεί η δυνατότητα άρδευσης και στην περιοχή του «Συποτού», οι ανάγκες της οποίας ικανοποιούνται σήμερα απο γεώτρηση
• Αντικαταστήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του αγωγού για την άρδευση της περιοχής στα ελαιόδεντρα περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο τις διαρροές
• Συντηρούμε  έγκαιρα και αποτελεσματικά τις υπάρχουσες υποδομές
• Συντηρεί την αγροτική οδοποιία
 Με όλα αυτά στηρίζεις και ενισχύεις έμπρακτα με έργα και όχι λόγια τον πρωτογενή τομέα δίνοντας την δυνατότητα σε νέους να επενδύσουν στον τόπο τους .
• Καθαρίστηκε και τσιμεντοστρώθηκε το ρέμα στην περιοχή της κεντρικής πλατείας του χωριού
• Εκτελέστηκαν μικρά έργα βελτίωσης της εσωτερικής οδοποιίας, όπως η τσιμεντόστρωση του δρόμου και του ρέματος στην περιοχή του Αρχοντικού Γ.Σβάρτς (περιοχή Αρσένινας)
• Αντιλαμβανόμενη το χρόνιο πρόβλημα που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοπερίβολων, σε συνεργασία με τον νέο αγροτικό συνεταιρισμό Αμπελακίων συμβάλλει συστηματικά στην προσπάθεια επίλυσης του θέματος αυτού, τόσο με την παροχή νομικών συμβουλών, όσο και με παραστάσεις σε υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες. Σήμερα η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε τελικό στάδιο και πολύ σύντομα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις
• Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας κάναμε σημαία την κατασκευή του μεγάλου φράγματος «Αμπελακίων –Πουρναρίου». Για το έργο αυτό ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η μελέτη με τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η δημοπράτηση του.
Το έργο αυτό πέρα από την εξυπηρέτηση αρδευτικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής, δημιουργεί νέα δεδομένα σε ότι αφορά τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα και το μικροκλίμα της περιοχής. Επίσης καθιστά την ευρύτερη περιοχή των Αμπελακίων, πόλο έλξης για την ανάπτυξη του οικολογικού περιβαλλοντικού  τουρισμού.
   Πολιτισμός – Αθλητισμός – Τουρισμός
 • Ολοκληρώθηκε το γήπεδο 5Χ5 και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου (κατασκευή περίφραξης), φωτισμός, εξοπλισμός, με συνολική δαπάνη 52.894 περίπου ευρώ με χρηματοδότηση από τη Γ. Γ. Αθλητισμού
 Ολοκληρώθηκε το υπαίθριο θέατρο δυναμικότητας 500 ατόμων ,κατασκευάστηκε ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και το κτίριο υποδοχής στην είσοδο του χωριού
Φίλες και φίλοι
Μετά από 9 χρόνια χρηστής διαχείρισης του Δήμου Τεμπών, είμαστε έτοιμοι για την ΝΕΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Η ιστορική κοινότητα Αμπελακίων, είναι αποδεδειγμένα σε καλύτερη κατάσταση από το 2011.
• Αποπληρώθηκε σχεδόν το σύνολο των οφειλών που κληρονομήσαμε
• Επεκτάθηκε και βελτιώθηκε το σύστημα άρδευσης
• Έγιναν καίριες παρεμβάσεις στον τομέα της εσωτερικής οδοποιίας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των Αμπελακιωτών
• Αντικαταστάθηκαν τα τμήματα του δημοτικού φωτισμού που ήταν προβληματικά
• Συντηρείται έγκαιρα και αποτελεσματικά η αγροτική οδοποιία
• Εξασφαλίστηκαν χρήματα για την επισκευή της στέγης του κτιρίου της επισκοπής
• Με χρηστή διαχείριση τα δύο κληροδοτήματα του Διαμαντή Μάνιαρη και του Αστέριου Αλεβίζου λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο
 Αγαπητοί Δημότες
Τα Αμπελάκια σήμερα εκτός από τουριστικός προορισμός, είναι και σημείο αναφοράς στην παραγωγή κάστανου σε ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπό την καθοδήγηση, ενός υγιούς και δραστήριου Νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Οι προτάσεις μας λοιπόν και οι στοχευσεις μας  για την νέα δημοτική περίοδο κινούνται στους παρακάτω άξονες:
• Στην ολοκλήρωση του κόμβου στον Πυργετό  με δεδομένο το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής κίνησης των Αμπελακίων, προέρχεται από την Βόρεια Ελλάδα,όπως και η κατασκευή προαστικού στην Ιτέα Τεμπών .
• Στην αξιοποίηση του φράγματος της «Κούτριας» για αρδευτικούς σκοπούς με τις απαραίτητες εργασίες στεγανοποίησης και σύνδεσης με το υπάρχον αρδευτικό σύστημα
• Στην ένταξη του υπάρχοντος αγωγού με την συγκατάθεση των ιδιοκτητών του, στο σύστημα μεταφοράς νερού, από την λιμνοδεξαμενή στα καστανοπερίβολλα,έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση
• Στην αντικατάσταση του κτιρίου του παλιού ανεμόμυλου με την βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου
• Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής σύντομα θα πραγματοποιηθεί η έκδοση ορειβατικού οδηγού, σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Λάρισας με μονοπάτια που διασχίζουν την εδαφική περιφέρεια του Δήμου Τεμπών. Πολλά από αυτά βρίσκονται εντός της εδαφικής επικράτειας της Τ.Κ Αμπελακίων.
 Για την ανάπτυξη του Θρησκευτικού τουρισμού  προχωρήσαμε 
• Στην αξιοποίηση του κτιρίου της επισκοπής για: Πνευματικό Κέντρο, Εκκλησιαστικό Μουσείο και γιατί όχι και για θερινή κατοικία του Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, η πρόθεση του οποίου από εμάς έγινε θερμά αποδεκτή.
Ήδη συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία προκειμένου να εκπονηθεί       η μελέτη ολοκλήρωσης του έργου
• Ενεργοποιήθηκε η χορηγία της Εθνικής Τράπεζας για την αναστύλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου και πραγματοποιήθηκε το έργο στο σύνολό του
• Επικαιροποιήθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Ανάπλαση Εισόδου Οικισμού Αμπελακίων και Περιβάλλοντος Χώρου Αγίου Γεωργίου (Β'φάση) ύψους 233,976 ευρώ, με την συμμετοχή του δήμου να είναι στο 25%.Το έργο υλοποιήθηκε και παραδόθηκε στο σύνολό του. Έτσι τα Αμπελάκια σήμερα διαθέτουν ένα υπαίθριο δημοτικό θέατρο χωρητικότητας περίπου 500 θεατών και ένα κτίριο στην είσοδο του χωριού το οποίο αναμένεται η ηλεκτροδότηση του
Φίλοι και  Φίλες 
Στην Δ.Ενότητα Αμπελακίων ανήκει και ο οικισμός των Τεμπών.
Ο οικισμός αυτός  αποτελεί επίσης προτεραιότητα για μας, καθώς βρίσκεται στην είσοδο της Κοιλάδας των Τεμπών.
Με την κατασκευή της στάσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στις παρυφές του οικισμού, αισιοδοξούμε ότι θα αμβλυνθούν ως ένα σημείο οι αρνητικές συνέπειες για την περιοχή που προέκυψαν με την λειτουργία του κλειστού αυτοκινητοδρόμου.
Στο πλαίσιο αυτό ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό της γέφυρας του Πηνειού Ποταμού.
Η  Δημοτική  Αρχή σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε στην κατασκευή του έργου, του οποίου σύντομα αναμένεται η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.
Επίσης στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής καθαρίστηκε και διαμορφώθηκε η κοίτη του ρέματος «Χατζή».
Φίλοι μου 
Έχουν γίνει αρκετά, μπορούν όμως να γίνουν περισσότερα.
Με την δική σας στήριξη μπορούμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.
Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας
Χρειαζόμαστε την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ενεργό συμμετοχή
Αυτός ο τόπος, των  Τεμπών είναι ο τόπος όλων μας!
Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας πω ότι είμαι υπερήφανος για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον!  
Διότι το όραμά μας είναι κοινό, δεν μπορεί να είναι διαφορετικό από το δικό σας, γιατί ζούμε ανάμεσά σας, ως ενεργοί πολίτες, ασχολούμενοι με τα κοινά επί σειρά ετών.
Το αύριο μας ανήκει. Το διεκδικούμε από σήμερα!
Γεια σας και καλό αγώνα
Με τη νίκη!
Καταρτίσαμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, έναν συνδυασμό νίκης, που εκφράζει την τοπική κοινωνία στο σύνολό της.
Έναν συνδυασμό που τον αποτελούν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και νοιάζονται για το κοινό καλό!
Θα μου επιτρέψετε να σας παρουσιάσω τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς  συμβούλους της Δ.Ε Αμπελακίων .
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
• ΤΣΕΡΓΑΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή από την πρώτη ημέρα είμαστε μαζί και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια μας .
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
(Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας)
• ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 
• ΔΕΡΒΕΝΗ ΑΝΝΑ
• ΖΙΑΒΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
• ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
• ΚΡΙΤΣΙΜΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
• ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
• ΣΕΡΕΤΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
• ΣΕΡΕΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
 ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΜΠΩΝ
• Λαγούρας Ιωάννης