Το ...βιολί της η παραχωρησιούχος εταιρεία στην περιοχή των Τεμπών. Όχι μόνο δεν ολοκληρώνει τον κόμβο Πυργετού στην εθνική οδό, μετά τις σήραγγες, αλλά τον συσχετίζει με την τοποθέτηση διοδίων στον παλιό δρόμο εντός της Κοιλάδας, αδιαφορώντας ότι η "φραγή" της εναλλακτικής διαδρομής με διόδια συνιστά κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των φορολογούμενων πολιτών.

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών ο Λαρισαίος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κωνσταντίνος  Μπαργιώτας ζητούσε να πληροφορηθεί τον χρόνο ολοκλήρωσης της κατασκευής πλήρους κόμβου στον Πυργετό.

Στην απάντησή του το Υπουργείο Υποδομών αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι η κατασκευή του πλήρους κόμβου είναι στον αέρα, καθώς εξαρτάται από την παράδοση μελέτης από την παραχωρησιούχο εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου». 

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «η ολοκλήρωση της κατασκευής πλήρους κόμβου στον Α/Κ Ραψάνης, συναρτάται άμεσα με τη μετεγκατάσταση του σταθμού Διοδίων Πυργετού στα Τέμπη, διότι δεν είναι δυνατή βάσει της Σύμβασης Παραχώρησης η τοποθέτηση πλευρικών διοδίων στον κόμβο». Με άλλα λόγια, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Λαρισαίος βουλευτής "οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής βρίσκονται «όμηροι» των διαφωνιών μεταξύ Υπουργείου και παραχωρησιούχου εταιρίας".

Κάτι από Μπανανία...

Λ.Ε.