Άναψε χθες το βραδυ  το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην τοπική κοινότητα  Ελάτειας. Εκεί ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος δημιούργησε μια όμορφη  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε απο νωρίς το απόγευμα με το χριστουγγενιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους .
Το άναμμα του δέντρου πραγματοποιήθηκε απο τον αρχιμανδρίτη πάτερ Πορρφύριο ,τον  αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Μακρυχωρίου κ.Αστέριο Σαίτη ,τον Πρόεδρο τις Τοπικής Κοινότητας κ.Αντώνη Γκανάτσιο τον Πρόεδρο του Μ.Ε.Σ Ελάτειας και Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρο Ζάρρα .
Στην έναρξη  της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε  τον κόσμο που για ακόμη μια χρόνο ειναι διπλα στον Σύλλογο και συμμετέχει σε τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις,καθώς και ευχήθηκε σε ολους χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη στον συνάνθρωπο μας για μια νέα και δημιουργική χρονιά,ακόμη στον χαιρετισμό του μετέφερε και τις ευχές και τα χρόνια πολλά του δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Αρχιμανδρίτης π.Πορφύριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης ,Κώστας Τσεργάς ,Κωνσταντίνος Νταφούλης,Αχιλλέας Διψάνας ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης,Δημήτρης Μαιμάρης,Ευθύμιος Μπουζέκης,Αθανάσιος Καραναστάσης,Γεώργιος Νικολάου ,οι πρόεδροι Τοπικών κοινοτήτων Ελάτειας  κ Αντώνη Γκανάτσιο , Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος , το μέλος τοπικού συμβουλίου κα Μίνα Ζαμπέκα  , το μέλος τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας κ.Θ.Ζάρρας ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,πλήθος κόσμου .
Στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρονταν δωρεά του Συλλόγου μελομακάρονα κουραμπιέδες ποτα αναψυκτικά διαφορα γλυκίσματα καθως και ζεστούς λουκουμάδες απο τους Σέφ Νίκο και Πάνο Χαιντούτη ,ακόμη να ευχαριστήσουμε και τον Άι Βασίλη (Γεώργιο Μπουρίτα  ) που πρόσφερε δωράκια στους μικρούς μας φίλους .