Παρότι η ζέστη ήταν έντονη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εμφάνιση και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ στο τελικό 0-0. Μεγάλη προσπάθεια και δικαιολογημένο το χειροκρότημα της κερκίδας στο τέλος, για τους παίκτες του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα που έδειξαν, πως το μέλλον τους ανήκει.

Στο 2’ ο Ρίζος για την ΑΕΛ εκτέλεσε το φάουλ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει σωτήρια. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 50’ ο Παναθηναϊκός είχε μία καλή στιγμή. Ο Τρικατζής γύρισε από τα δεξιά για τον Σώκο με τον δεύτερο να κάνει το πλασέ από κοντινή απόσταση και τον Σπανό να κάνει σπουδαία απόκρουση.

Στο 64’ ο Γραβάνης σκόραρε από κανονική θέση για την ΑΕΛ, με τον δεύτερο επόπτη, να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Στη συνέχει και μέχρι το τέλος του ματς, η ΑΕΛ πίεσε για το γκολ, όμως το τελικό 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας υπάρχει ικανοποίηση, για την πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών.

ΠΑΕ ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (46′ Koυμαντζέλης), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Καλαθάς (71′ Όντος), Δημηνίκος (92′ Τσακνάκης), Κουτζαηλίας, Γραβάνης, Ρίζος (71′ Βαρσάνης), Μπρισίνης (77′ Δεμίρης).

ΠΑΕ Παναθηναϊκός Κ17 (Απόστολος Παπαβασιλείου): Ζώγας, Χαντζάρας, Μπουλμπασάς, Βύντρα (71′ Ντεμπρόβα), Καλοσκάμης, Πάνος (71΄Καρούζος), Τσερεβελάκης (57′ Μαρκεζίνης), Μακρυπίδης ( 85′ Ουζουνίδης), Σώκος (71′ Λατιφάϊ), Μπόκος, Τρικατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Γκάγκας, Μπασινός (Λάρισας).