Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 6 μέχρι το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 22:00, θα προβάλλουν τη γαλλική κωμωδία «Παιχνίδια Ζευγαριών», στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Η ταινία είναι μια διασκεδαστική σάτιρα του εκδοτικού και ευρύτερα του καλλιτεχνικού κόσμου, που προσπαθεί να προσαρμοστεί στα ήθη και τις επιταγές της σύγχρονης εποχής. Ταυτόχρονα σχολιάζει την κρίση ηλικίας όπως εκφράζεται μέσα από αδιέξοδες σχέσεις απιστίας.

Ένας συγγραφέας δίνει το νέο του βιβλίο στον εκδότη του, αναμένοντας σχόλια. Το θέμα του βιβλίου είναι οι εξωσυζυγικές σχέσεις, μια εκ των οποίων αφορά τη σχέση ενός συγγραφέα μεμια ηθοποιό, που τυχαίνει να είναι η γυναίκα του εκδότη... Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιοπερίπλοκα με την εμφάνιση μιας φίλης του εκδότη.

Γαλλική Κομεντί 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 108' |
Σκηνοθεσία Ολιβιέ Ασαγιάς με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Γκιγιόμ Κανέ, Βενσάν Μακέν, Νορά Χαμζαουί
Γενική είσοδος : 4 ευρώ

* Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 20:30.

* Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.