Αυτή τη Δευτέρα 3/9 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει την τελευταία γι ΄αυτό το καλοκαίρι ταινία για παιδιά. Η ταινία είναι το “Toy Story”, παραγωγής 1995, διάρκειας 81΄.

Ο Γούντι είναι ένας πάνινος κάουμποι κούκλος και ο αρχηγός των παιχνιδιών του δωματίου του Άντι, του ιδιοκτήτη του. Στο πίσω μέρος του, έχει ένα σπάγκο που όταν κάποιος τον τραβάει ο Γούντι λέει κάποιες φράσεις. Ο Γούντι δεν είναι ιδιαίτερα γενναίος και είναι αδέξιος. Όταν ένας διαστημικός κούκλος, ο Μπαζ Λαϊτγίαρ "εισβάλλει" στο δωμάτιο ο Γούντι θα αντιδράσει αλλά έπειτα οι δύο τους θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Ο Γούντι πλέον διευθύνει τα παιχνίδια του Άντι μαζί με τον Μπαζ.

Έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων στην κατηγορία Πρωτότυπου Σεναρίου[14] κάνοντας το Toy Story την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που λαμβάνει υποψηφιότητα για Όσκαρ Σεναρίου.[15] Βραβεύτηκε με το Ειδικό Όσκαρ Προσφοράς για την καινοτομία της ως η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων φτιαγμένη ολόκληρη με τη χρήση υπολογιστή. Έλαβε επίσης δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα[16] και μία για BAFTA.

Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου, η είσοδος είναι ελεύθερη

Ώρα προβολής 9 μ.μ.