Τη γαλλική κομεντί «Ραντεβού στο Belle Époque» προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου έως Σάββατο 25 Ιουλίου στις 22:00 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Θέλετε να περάσετε ένα βράδυ ως η Μαρία Αντουανέτα;

Να προσποιηθείτε ίσως ότι βγήκατε για ποτό με τον Έρνεστ Χέμινγουει; Ή μήπως να επιστρέψετε στην αγαπημένη ανάμνηση από το δικό σας παρελθόν;

Βέβαιος ότι τα καλύτερα έχουν πια περάσει ανεπιστρεπτί, ο Βικτόρ, ένας εξηντάχρονος γελοιογράφος, βυθίζεται στη μελαγχολία.

Αποκαμωμένος και εξορισμένος από τη συζυγική εστία, ο Βικτόρ απευθύνεται σ’ έναν θίασο που αναπλάθει με αδιανόητη πειστικότητα ενσταντανέ από περασμένες εποχές, επιθυμώντας να ξαναζήσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του: τη μέρα που γνώρισε τη γυναίκα του σε ένα καφέ της Λιόν.

Ένας ευφάνταστος φόρος τιμής στη λυτρωτική μαγεία του σινεμά, ο οποίος φωτίζει τις μεγαλύτερες αλήθειες: Πως τα ψεγάδια χαρίζουν στη ζωή την ομορφιά της. Πως η αγάπη είναι ένα άλμα πίστης. Πως ο χρόνος γλιστρά σαν άμμος μέσα από τα χέρια.

Η χαριτωμένη κομεντί του Νικολά Μπεντός προσφέρει μια απολαυστική ανάπαυλα, με τους ακαταμάχητους Φανί Αρντάν και Ντανιέλ Οτέιγ.

Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών - Εκτός συναγωνισμού.

Κομεντί 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 115'
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νικολά Μπεντός με τους: Ντανιέλ Οτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντοριά Τιλιέ, Φανί Αρντάν
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 20:45.

*Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές, τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.