Η ταινία «Μετά τα μεσάνυχτα (After hours)» θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 στις 21:30 στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου, με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Υπόθεση

Ο Πολ Χάκετ, ένας προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών (της παλαιάς και ξενέρωτης κόπιας, όχι της μοντέρνας και μοδάτης βερσιόν) περιμένει με αγωνία τη βραδινή του έξοδο.

Βασικά, δεν την προσμένει απλώς αυτή την έξοδο, την καρτερά με καρδιοχτύπι. Διότι, βλέπετε, θα συναντήσει την όμορφη Μάρσι, την οποία γνώρισε με το πρόσχημα της κοινής αγάπης για τον συγγραφέα Χένρι Μίλερ, σε ένα νεοϋορκέζικο καφέ.

Ο Πολ αναγκάζεται να αφήσει απλήρωτο τον ταξιτζή που τον μετέφερε στο σπίτι της Μάρσι, γιατί τα μοναδικά του χρήματα δραπέτευσαν από το ανοιχτό παράθυρο καθ’ οδόν.

Αυτή είναι η μικρότερη από όλες τις συμφορές που πρόκειται να βρει στο διάβα του ο Πολ αυτή τη θεοπάλαβη βραδιά. Ένας μικρός και ανεπαίσθητος προάγγελος του απόλυτου χάους που θα ακολουθήσει.

«Η νύχτα έχει τους δικούς της κανόνες», θα τον ενημερώσει ένας από τους πάμπολλους φευγάτους τύπους που συναντά στη διάρκεια μίας περιπλάνησης που μοιάζει κάτι παραπάνω από ατελείωτη, κάτι περισσότερο από εξωφρενική.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε με τους: Γκρίφιν Νταν, Ροζάνα Αρκέτ, Λίντα Φιορεντίνο, Τέρι Γκαρ, Βέρνα Μπλουμ, Τσιτς και Τσονγκ.