Την Δευτέρα 23/7 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει για τα παιδιά την ταινία animation «Ψάχνοντας τη Ντόρι», ταινία του 2016 , διάρκειας 160΄.
Το φιλμ ξεκινάει με την Ντόρι να ζει ευτυχισμένη μαζί με τον Μάρλιν και τον Νέμο, έξι μήνες μετά τα γεγονότα του «Finding Nemo», όταν ένα τραυματικό γεγονός την αναγκάζει να ξεχυθεί στον ωκεανό προκειμένου να βρει την οικογένειά της και τους Μάρλιν και Νέμο να την αναζητούν απεγνωσμένα, όπως χρόνια πριν είχε κάνει και εκείνη το ίδιο προκειμένου να βρουν τον Νέμο.
Η Ντόρι, διάσημη για τη μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει, αρχίζει να αναφέρει την οικογένειά της στον ύπνο της και να έχει μνήμες που την κινητοποιούν. Ο Νέμο την ακούει να λέει «το διαμάντι του Μόντερεϊ στην Καλιφόρνια» και έτσι μαζί συμπεραίνουν πως εκεί βρίσκονται οι γονείς της. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να τους αναζητήσουν, ενώ ο Μάρλιν που αρχικά θα έχει αναστολές θα θυμηθεί το δικό του ταξίδι και θα ενδώσει να τους ακολουθήσει. Στο μακρινό ταξίδι για την Καλιφόρνια θα τους βοηθήσουν κάθε είδους πλάσματα του βυθού – ανάμεσά τους και ένα χταπόδι, αλλά και μια φάλαινα και ένας καρχαρίας.
Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου στις 9.15 το βράδυ και η είσοδος είναι δωρεάν.