Σε μια εποχή που ο πολιτισμός  περνά βαθιά κρίση λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχουν προκύψει με την πανδημία του ιού COVID 19, μια παρέα Λαρισαίων καλλιτεχνών αποφάσισαν να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο την διαμαρτυρία τους.

Ο γνωστός Λαρισαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μιλτιάδης Γρέκος δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους ενάντια στην πτώση των τεχνών και στην φίμωση των καλλιτεχνών. Σ' έναν πολιτισμό που έχει μάθει να παίρνει αλλά δυσκολεύεται να δίνει.

Η ταινία "Arts Fall" επικεντρώνεται στην προσφορά των τεχνών στον πολιτισμό καθώς αποτελεί παράλληλα και κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς ενός πολιτισμού.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας και με τη χρήση μάσκας και όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή είναι εθελοντές καλλιτέχνες της Λάρισας.

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Γρέκος

Φωτογραφία Backstage: Θάνος από το LoudMouse Crew

Crew Φροντιστής: Ελένη Χατζηγρίβα

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Ανδρέου, Χρήστος Γκόρτσος, Δημήτρης Θαλασσινός, Λία Κουλίζη, Αθανάσιος Μακρής, Βασίλης Μουρμούρας, Σοφία Μπούσια,Nixfo La, Αγγελική Νούτσιου, Λαμπρινή Πολύζου, Γεωργία Ράπτη  Ευάγγελος Τόλιας  Γιάννης Τσάτσος  Σίμος Τσεκούρας, Margarita Tsoukarelas, Βασίλης Φαναράκης, Γιάννης Χριστώνης.