Η ταινία "The Irishman / O Ιρλανδός" από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στα Victoria Cinemas! www.victoria-cinema.gr

Το «The Irishman» (Ο Ιρλανδός) είναι πλέον η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών, σύμφωνα με τον ιστότοπο Rotten Tomatoes, ο οποίος ειδικεύεται σε κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων, ενώ θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους του είδους.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έχει ούτως ή άλλως πάρει παγκόσμια αναγνώριση από τους κριτικούς πριν από την έναρξη της προβολής της στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές.

Θεωρείται το #1 φαβορί για τα φετινά ΟΣΚΑΡ σε όλες τις κατηγορίες.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα.

Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.