Με την ταινία «Βερολίνο, Αντίο» ολοκληρώνεται ο κύκλος των προβολών στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος – Μπαρμπής Βοζαλής για το καλοκαίρι 2017.
Η ταινία που θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:30, είναι βασισμένη
στο best-seller του Βόλφγκανγκ Χέρντορφ Βερολίνο, γεια, που στη χώρα μας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κριτική, ένα εφηβικό road-movie με το πάθος και την ψυχή του Φατίχ Ακίν.
Ο 14χρονος Μάικ Κλίγκενμπεργκ είναι ένας αταίριαστος με το περιβάλλον του νεαρός, που μεγαλώνει σε μια πλούσια, αλλά δυσλειτουργική οικογένεια στο Βερολίνο.
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η μητέρα του Μάικ πηγαίνει για απεξάρτηση, ενώ ο πατέρας φεύγει σε «επαγγελματικό» ταξίδι με τη βοηθό του.
Ο μικρός είναι μόνος στο σπίτι στην πισίνα τους, μέχρι που ένας συμμαθητής του, ο Τσικ, ένας νεαρός ρώσος μετανάστης, εμφανίζεται με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.
Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, χωρίς σχεδιασμό ή φόβο.
 Ένα ταξίδι γεμάτο απρόοπτα, χιούμορ, ένταση και περιπέτεια.
Σ’ αυτή την ταινία ο Φατίχ Ακίν, με την ανάλαφρη αφήγησή του, κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι στον θεατή, υπενθυμίζοντάς του ότι η ενηλικίωση είναι πολλές φορές μια επώδυνη, αλλά ταυτόχρονα και μια γλυκιά, πολύτιμη και απελευθερωτική εμπειρία.
Ευρωπαϊκό Κινηματογραφικό Βραβείο Νεανικού Κοινού  2017
Γερμανία, 2016/ Έγχρωμη/ Διάρκεια: 93 λεπτά
Σκηνοθεσία Φατίχ Ακίν
Μουσική: Βινς Πόουπ
Πρωταγωνιστούν: Τρίσταν Γκέμπελ, Ανάντ Μπάντμπιλεκ, Ούβε Μπομ, Ξένια Ασέντζα, Ανγια Σνάιντερ, Νικόλ Μερσέντες Μίλερ
Γενική είσοδος 4 ευρώ.