Την τελευταία ταινία του ακούραστου  Γούντι Άλεν, «Παράλογος Άνθρωπος» (Irrational Man – 2015) – με την Έμα Στόουν και τον Χοακίν Φίνιξ, θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 10 έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 22:00, στο θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος – Μπαρμπής Βοζαλής.
Το σενάριο της ταινίας εκτυλίσσεται σε μία μικρή κολεγιακή πόλη όπου ένας καθηγητής φιλοσοφίας περνά μια υπαρξιακή κρίση. Όταν όμως ξεκινά μια ερωτική σχέση με μία από τις φοιτήτριές του, βρίσκει ξαφνικά νέο νόημα στη ζωή του. 
Ο Έιμπ Λούκας του “Irrational Man” είναι ένας καθαρά ρομαντικός ήρωας, που βλέποντας το μάταιο της ζωής αποφασίζει να διαπράξει την ρομαντική του χειρονομία, μια χειρονομία οδηγούμενη από μια ηθική επιλογή που θεωρεί ότι του δίνει την αίσθηση του ελέγχου πάνω στο Χάος που εδώ είναι η ίδια η ζωή.
Πρόκειται για μια δροσερή ιστορία με το χαρακτηριστικό φιλοσοφικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ του πολυβραβευμένου Νεοϋορκέζου δημιουργού.
Προσεγμένα πλάνα, όμορφη φωτογραφία, ακόμα και η αγαπημένη τζαζ μουσική του Γούντι Άλεν, τη χαρακτηρίζουν.
Οι πρωταγωνιστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κι αυτό είναι το βασικό της πλεονέκτημα.
Δραματική κομεντί 2015 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 96'
Με τους: Έμα Στόουν, Χοακίν Φίνιξ, Πάρκερ Πόουζι, Τζέιμι Μπάκλι, Μπέτσι Έιντεμ, Ίθαν Φίλιπς, Μέρεντιθ Χάγκνερ
Γενική είσοδος 4 ευρώ