Την τελευταία ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Κάτω από τον ήλιο» (A bigger Splash) θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 22:00,στο θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος – Μπαρμπής Βοζαλής.
Θρίλερ, σάτιρα, ψυχολογικό δράμα και μια ελεύθερη διασκευή της «Πισίνας» (1969) από τον μεταμοντέρνα βισκοντικό δημιουργό του «Είμαι ο Έρωτας». Ο ίδιος ο Γκουαντανίνο αναγνωρίζει επιρροές από τον Ροσελίνι, τον Σκορσέζε, τον Τζόναθαν Ντέμι και την Πατρίσια Χάισμιθ με τον Πολ Μπόουλς.
Το A bigger Splash, αποτελεί μία τέλεια αισθητική εμπειρία. Η ταινία στηρίζεται πολύ στις εικόνες της και το καλό μοντάζ της. Η κάμερα δεν σταματά να κινείται σε όλη την ταινία για να μας δείξει το φαγητό, τα χρώματα, τη θέα, τη φύση της Σικελίας. Είναι μάλιστα και μία ταινία αισθησιακή και σέξι.
 Έπειτα από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, μια ροκ τραγουδίστρια ξεκουράζεται με τον σύντροφό της σε μια απομονωμένη νησιώτικη βίλα. Ο ξαφνικός ερχομός ενός παλιού εραστή της και της νεαρής κόρης του θα ζωντανέψει επώδυνες μνήμες και θα δημιουργήσει επικίνδυνες εντάσεις.
Οι τέσσερις χαρακτήρες θα αρχίσουν σταδιακά να στροβιλίζονται γύρω από μια δίνη ηδονισμού, παρασυρόμενης ανίας (θυμίζοντας ξεκάθαρα ταινίες του Αντονιόνι), αρσενικού ανταγωνισμού και συνεχόμενων αποπειρών σαγήνευσης.
Στο ενδιάμεσο, ο Γκουαντανίνο φροντίζει να γεμίζει τα κενά με λήψεις υποκειμενικές, διορατικά φλας μπακ, εικόνες μινιμαλιστικής φυσικής ομορφιάς αλλά και έντονης κοινωνικής αναταραχής.
Θρίλερ 2015 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 125'
Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο με τους: Τίλντα Σουίντον, Ρέιφ Φάινς, Ματίας Σένερτς, Ντακότα Τζόνσον.
Γενική είσοδος 4 ευρώ