Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον Τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού Κωνσταντίνο Μπαργιώτα. Συγκεκριμένα ο κ. Μπαργιώτας με νέα του δήλωση μέσα σε λίγες ώρες απαντάει στον αναπληρωτή υπουργό ο οποίος κάνει λόγο για αήθη επίθεση σε βάρος του. 

Συγκεκριμένα ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού, αναφέρει ότι "ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει πλήρως αυτά που καταγγείλαμε" ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι: "πιο συγκεκριμένα, πως αντί να βρίσκεται στην αίθουσα, βρισκόταν στο καφενείο της Βουλής την ώρα της προγραμματισμένης από καιρό συζήτησης για τις ΜΕΘ, την οποία συστηματικά αποφεύγει.

Ο κ. Πολάκης επιδεικτικά περιφρονεί την κοινοβουλευτική διαδικασία. Σήμερα, λέει, τον έπιασε η ΠΟΕΔΗΝ στον ύπνο και πήγε για καφέ. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές τι συνέβη άραγε; Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μόλις βρει χρόνο να περάσει και από την αίθουσα της Βουλής". 

Νωρίτερα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση στον Λαρισαίο βουλευτή.

"Σε απάντηση της αήθους επίθεσης του Ποταμιού και συγκεκριμένα του κου Μπαργιώτα, εναντίον του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Πολάκη, αναφέρουμε τα εξής:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή.

Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας.

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού".