Τρεις ακόμα υποψήφιους με τον συνδυασμό του για τις περιφερειακές εκλογές στη Λάρισα ανακοίνωσε ο Κώστας Αγοραστός.

Υποψήφιος, με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην ΠΕ Λάρισας ο Ελευθέριος Λαβδάς. Ο Ελευθέριος Λαβδάς είναι Επίκουρος  Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ενώ εξελέγη Αν. Καθηγητής (27-3-19) και  Επιστημονικός Συνεργάτης της Γενικής Κλινικής  ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. Είναι πτυχιούχος  Τμήματος Ραδιολογίας - Ακτινολογίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με MSc  Ιατρικής  Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών (πρώτος τεχνολόγος ακτινολόγος στην Ελλάδα για εισαγωγή σε Master 9-2002).  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θέμα διατριβής «Πρωτόκολλα  εξετάσεων στην Υπολογιστική Τομογραφία». Μοναδικός τεχνολόγος ακτινολόγος στην Ελλάδα με διατριβή από Ελληνικό Πανεπιστήμιο..  Έχει εργαστεί δύο χρόνια στον Αξονικό Τομογράφο του Π.Γ.Ν. Αθηνών «Παίδων Αγία Σοφία», επτά χρόνια στο τμήμα Αξονικής και Μαγνητικής τομογραφίας του Π.Γ.Ν. Λάρισας, οκτώ χρόνια στο Π.Π.Γ.Ν. Λάρισας ως υπεύθυνος τεχνολόγων και δύο χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο ως προϊστάμενος παραϊατρικών εργαστηρίων. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (50), σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων (32), εθνικών (περίπου 90)  και κριτής σε περιοδικά, δυο από αυτά είναι διεθνή (Journal of Magnetic Resonance Imaging, clinical imaging). Το 2009 εξελέγη τακτικός Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Ακτινολογίας & Ακτινοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών από τον Ιούλιο του 2010 διδάσκει στο ΤΕΙ Αθήνας. Στις 25-6-2014 εξελέγη Επίκουρος Καθηγητής. 27-3 19 εξελέγη  Αν. Καθηγητής και είναι ο μοναδικός τεχνολόγος Ακτινολόγος στην Ελλάδα που εξελέγη Καθηγητής.Εκλεγμένος στο Δ.Σ. του συνδέσμου γραμμάτων και τεχνών Θεσσαλίας. Ήταν δημοτικός σύμβουλος για δώδεκα χρόνια στο δήμο Κοιλάδας και πρόεδρος του Συνδέσμου ύδρευσης «Ελευθερών». Επίσης δύο φορές εκλεγμένος στο επιστημονικό συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Επίσης έχει πλούσιο διοικητικό έργο και στην τοπική αυτοδιοίκηση εκλεγμένος Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Δημοτικού διαμερίσματος Μάνδρας 1998-2001 και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοιλάδας 1998-2010. Πρόεδρος στον σύνδεσμο ύδρευσης «Ελευθερών» (διαδημοτικός δημόσιος οργανισμός) για δύο χρόνια (2009-2010). 

Υποψήφιος, με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην ΠΕ Λάρισας ο Νίκος Παυλονάσιος. Ο Νίκος Παυλονάσιος ζει και εργάζεται στα Φάρσαλα ως επαγγελματίας αγρότης. Είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών ενώ υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Λάρισας και πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ν. Λάρισας. Παράλληλα ανέπτυξε εθελοντική δράση ως μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωχωρίου Φαρσάλων.

Υποψήφιος, με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην ΠΕ Λάρισας ο  Βασίλειος Μπανταβής. O Βασίλειος Μπανταβής κατάγεται από το Δρυμό Ελασσόνας και είναι ιδρυτής της Εταιρίας “Metalcom” που δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευών μεταλλικών κτιρίων, κατασκευών κουφωμάτων, κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, για περισσότερα από 10 έτη. Είναι εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας και Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Κεραυνός Δρυμού. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.