Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας "ΣΦΑΝ ΚΙΣΣΑΒΟΣ" στο γήπεδο του Συκουρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του χωριού π. Γεώργιος. Στον αγιασμό συμμετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας "ΣΦΑΝ ΚΙΣΣΑΒΟΣ". Ο Πάτερ Γεώργιος καθαγίασε την ομάδα, τον Πρόεδρο και τα μέλη, τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη.

Μετά το τέλος του Αγιασμού ακολούθησε η προπόνηση.

Στον αγιασμό παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος συνοδευόταν από τους Αντιδήμαρχους κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, κ. Ζήση Γκανάτσιο, κ. Χρήστο Κρικώνη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή.

Ακόμη, παρευρίσκονταν οι συγγενείς και οι γονείς των ποδοσφαιριστών, καθώς και πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ανέφερε: "για ακόμη μία χρονιά είμαστε εδώ και πραγματοποιούμε τον ετήσιο αγιασμό της αθλητικής ομάδας. Είμαστε υπερήφανοι που η αθλητική ομάδα "ΣΦΑΝ ΚΙΣΣΑΒΟΣ", καθώς και η ακαδημία της, δίνει ζωντάνια στο χωριό και προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα.

Προτρέπει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να οδηγηθούν σε σωστούς δρόμους για τη μετέπειτα ζωή τους. Τους συγχαίρουμε και τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους με έργα και όχι λόγια, στα πλαίσια βέβαια και του εφικτού.

Στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ζήση Γκανάτσιο, στη διοίκηση, στα μέλη, στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές εύχομαι καλή χρονιά με επιτυχίες και νίκες".