Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Ζηρδέλη ο οποίος δεν καθίσταται δυνατόν να συνεχίσει για προσωπικούς λόγους.

Νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Καμάκας που έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στην ΑΕΛ κατά το παρελθόν και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο υποδομών.

Ο κ. Γιώργος Καμάκας έχει παρουσία 30 ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου, συγκεκριμένα από το 1993 εργάζεται ως προπονητής μέχρι και σήμερα. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Δούλεψε στην ΑΕΛ από το 2003 – 2008. Συγκεκριμένα από το 2003 – 2004 στην πρώτη ομάδα (με προπονητές Τάκη Παραφέστα – Οράσιο Μοράλες). Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ήταν επικεφαλής επτά προπονητών στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.

Το 2008 ήταν βοηθός προπονητή – γυμναστής στην ΠΑΕ Καβάλα, ενώ για δύο χρόνια (2015 – 2017) δούλεψε στις Μικτές ομάδες του νομού μας.

Τέλος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Λάρισας: Τοξότη, Νέες Καρυές, Ηρακλή Χάλκης, Αετό Μακρυχωρίου, Φαλανιακό, Δωτιέα Αγιάς, Νίκαια, Μαχητή Τερψιθέας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Τύρναβο 2005, Απόλλων Λάρισας Κ19.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!