Τέταρτη σερί νίκη για τον σύλλογο του Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που έφτασε τους 16 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στους 9.

Πέρασε από την Φιλιππούπολη η Νίκη Βόλου επικρατώντας με 4-1 του Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε προβάδισμα στο 24’, όταν από σέντρα του Σιατραβάνη, ο Καλούσης με κεφαλιά νίκησε τον Μπάγιτς για το 1-0. Η Νίκη αστόχησε στο 40’ σε πέναλτι με τον Τσουκαλά, για να λήξη έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Ο σύλλογος του Βόλου στο δεύτερο μέρος, έφερε τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών (49’-55’). Αρχικά στο 49’ με κεφαλιά ο Γαβριηλίδης σημείωσε το 1-1, ενώ στο 55’ ο Μιράντα από κοντά έκανε την ανατροπή 1-2. Το 1-3 της Νίκης έγινε στο 81’, με τον Ροχάνο να μην αστοχεί από κοντά, ενώ στο 90+2' ο Γαβριηλίδης διαμόρφωσε το 1-4.

Τα γκολ και το χαμένο πέναλτι:

24’ 1-0: Ο Σιατραβάνης γέμισε στην περιοχή, ο Μπάγιτς φάνηκε ότι θα μπλοκάρει εύκολα στον αέρα, όμως η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, με τον Καλούση που καιροφυλαχτούσε να σπρώχνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

40’: Ο Τσουκαλάς δεν μπόρεσε να νικήσει από την «άσπρη βούλα» τον Μπακαρό, κρατώντας ο Ελληνας τερματοφύλακας το 1-0.

49’ 1-1: Ο Δημητρίου γέμισε στην περιοχή, με τον Γαβριηλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1.

55’ 1-2: Ο Μιράντα από πλεονεκτική θέση έγραψε το 1-2.

81’ 1-3: Ο Ροχάνο αφού πήρε το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Μπακαρού, στην κεφαλιά του από κοντά, με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-3.

92' 1-4: Ο Γαβριηλίδης μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπακαρού

Συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Μπακαρός, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος (51’ Χουμόλι), Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης (82’ Διβανές), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης (71’ Ζαχαράκης).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (82’ Μέτσε), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (77’ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (46’ Ροχάνο), Μιράντα (82’ Κριμιτζάς), Σιαφά (66’ Τζιώρας)

liganews.gr