Νέος κύκλος καταθέσεων ξεκινά από αύριο Δευτέρα 3 Απριλίου για την τραγωδία στα Τέμπη καθώς ο Εφέτης Ανακριτής Λάρισας καλεί ως μάρτυρες νυν και πρώην σταθμάρχες της περιοχής προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για τη λειτουργία του σταθμαρχείου Λάρισας.

Το πρωί της Δευτέρας θα καταθέσουν δύο έμπειροι σταθμάρχες η Αγαθή Γκούμα και ο πρώην σταθμάρχης Βόλου Γιώργος Αποστολέρης.

Ο κ. Αποστολέρης σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του έχει δηλώσει ότι δεν λειτουργεί τίποτα στον ΟΣΕ, ότι δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια σύστημα αξιολόγησης των σταθμαρχών και ενώ κατήγγειλε ότι ο προφυλακισμένος Επιθεωρητής έβγαλε τον ίδιο από την θέση του προκειμένου να τοποθετήσει τον …κουμπάρο του.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η νέα κατάθεση του κεντρικού σταθμάρχη Λάρισας Γιώργου Ζήντρου ο οποίος στις 28 Φεβρουαρίου έκανε βάρδια στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου.

Ο Εφέτης Ανακριτής τον κάλεσε σε δεύτερη κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζήντρος έχει πολλά να καταγγείλει για το πως διοικούσε ο Επιθεωρητής Δημήτρης Νικολάου.

Με πληροφορίες από zougla.gr