Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Λάρισας στην περιοχή της Νεάπολης είχαν τη χαρά να βρεθούν η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Ζαχαρή και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής για να ανταλλάξουν ευχές και να προσφέρουν γλυκίσματα ενόψει των Άγιων ημερών.

Εκεί, συναντήθηκαν με την διευθύντρια κα Αντιγόνη Παληκαρά και ενημερώθηκαν για τις εκπαιδευτικές δράσεις.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, μετά από ενέργειες της Προέδρου, εξασφάλισε πλήρη οικιακό εξοπλισμό κουζίνας καθώς και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop), χορηγία των ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και AEGEAN OMIROS COLLEGE, διευκολύνοντας έτσι το έργο που επιτελούν.

Παρόντες, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη που λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστη, ήταν οι διευθυντές των δύο ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Λάρισας κ.κ. Πέτρος Γαλιατσάτος και Δημήτρη Τσαρακλημάνης όπου με μεγάλη χαρά παρέδωσαν τον εξοπλισμό και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι πάντα δίπλα στους νέους, στηρίζοντας την επαγγελματική εκπαίδευση.

Με τη σειρά της η διευθύντρια του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Λάρισας τους ευχαρίστησε για τις ενέργειες που έγιναν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική χορηγία και για την έμπρακτη στήριξη τους η οποία θα διευκολύνει σημαντικά την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη η κα Ζαχαρή και το συμβούλιο της Τ.Ε. ευχήθηκαν καλές γιορτές, συνεχάρησαν τους χορηγούς για την αμέριστη βοήθεια ,τους εργαζομένους για το έργο που επιτελούν καθώς και τους γονείς που καταβάλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε τα παιδιά τους να έχουν ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα.

Σε αυτό το εγχείρημα συνεργαζόμαστε και είμαστε πάντα στο πλευρό τους .