Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, διανύοντας την ένατη δεκαετία δράσης και προσφοράς στην πόλη μας, μπορεί να καυχιέται ότι είναι ένας από τους παλαιότερους συλλόγους, που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα.
Πολλοί από τους φίλους του Συλλόγου εξέφρασαν την παράκληση να  επαναληφθεί η Συναυλία “Amoremio” με ιταλικά τραγούδια, που πριν τρία χρόνια είχε συγκινήσει και συναρπάσει το κοινό. Υπακούoντας στην παράκλησή τους ο Μουσικός Σύλλογος παρουσιάζει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 8.00΄ μ.μ., στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, τη συναυλία “BuongiornoItalia”, με ιταλικά τραγούδια, που όλοι μας αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε. Με εμπλουτισμένο ρεπερτόριο και με τη σύμπραξητης Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου, καθώς και ενός μικρού ορχηστρικού συνόλου, που αποτελείται από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και  μουσικούς Γ. Αγγελάκη στο ακκορντεόν, Σπ. Καβαλιεράτο στην κιθάρα, Ευρ. Αστ. Κτιστάκη στο πιάνο, Θ. Κυρίδη στα κρουστά, Μιχ.Μαντέλα στο σαξόφωνο, Μ. Σαμπάνη στο κλαρινέτο, Β. Τσαπλέ στο μαντολίνο, και Ν. Χατζή στο κοντραμπάσο, οιαγαπημένες σας μελωδίες από τη γειτονική χώρα, σας προσκαλούν να αφεθείτε σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, συγκίνηση, ευαισθησία, ρυθμό και ρομαντισμό.
Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον μαέστρο της Χορωδίας κ.  Χρήστο Κτιστάκη, με σεβασμό στην πολιτιστική ιδιαιτερότητα της μουσικής ταυτότητας της ιταλικής μουσικής.
Τα μέλη των δύο Χορωδιών, οι σολίστες και οι μουσικοί του ορχηστρικού συνόλου, που εργάστηκαν με μεράκι και άφθονοκέφι στις πρόβες ων τελευταίων εβδομάδων, υπόσχονται υψηλού επιπέδου απόδοση των αγαπημένων μελωδιών, όπως τα Osolemio, ConteilPartiro, GrandeAmore, TornaaSurriento, CanzoneperTe…Μοναδικά τραγούδια που προξενούν έντονα συναισθήματα με τις αξεπέραστες μελωδίες τους, τραγούδιαμία χώρας με ξεχωριστή κουλτούρα, μιας χώρας με αίσθηση καιεκτίμηση της ομορφιάς.
H συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με γενική είσοδο 5 €. Εισιτήρια διατίθενται από τα μέλη της Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, αλλά και από το κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.