Για άλλη μία χρονιά, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έρχεται με την καθιερωμένη συναυλία του, να δηλώσει πως είναι εδώ, για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάχρησης και εξάρτησης από ουσίες, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια, χωρίς διακρίσεις και με στόχο τη θεραπεία και την κοινωνική τους επανένταξη. 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος  και ο Γρηγόρης  Γρ. Μπιθικώτσης συναντιούνται με το  συνθέτη   και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Παπαδόπουλο και τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 μ.μ., στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, οδηγώντας μας σε  ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια κορυφαίων συνθετών που θα αντηχούν στα αυτιά μας όσο υπάρχει Ελλάδα…. Από τον Στέλιο … στο Γρηγόρη. 

Από τον Στέλιο Καζαντζίδη στο Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Τσιτσάνη, το Βαμβακάρη, το Χιώτη, το Ζαμπέτα,  τον Άκη Πάνου, το Χρήστο Νικολόπουλο, τον Θοδωρή Δερβενιώτη και τον Τάκη Σούκα, έως τον Σταύρο Ξαρχάκο, το Μάνο Χατζιδάκι και βέβαια τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Η μεγαλοσύνη τους και η δοξασμένη πορεία τους στον καλλιτεχνικό χώρο συνυπήρξαν με τη σεμνότητα, την πραότητα, την καλοσύνη και την υπερηφάνεια. Η ψυχή και η φωνή τους, αντιπροσώπευσε το αυθεντικό, καλλιτεχνικό, κοινωνικό και ιστορικό γίγνεσθαι της πολύπαθης χώρας μας.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ / ΑΠΟΗΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ                                                                      

Γενική είσοδος: 10€

Προπώληση: Βιβλιοπωλεία «FLASH - ΚΑΛΤΣΑΣ» & «ΚΛΟΥ».