Με ένα εξαιρετικό ρεσιτάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. η 6η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας Λάρισας. Οι γνωστοί αθηναίοι κιθαρίστες  Σπύρος Ηλιάδης και Νίκος Παναγιωτίδης θα ανέβουν στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων την Σουϊτα BWV 996 σε Μι ελάσσονα του Μπάχ για 2 κιθάρες, καθώς και έργα για θεόρβη και μπαρόκ κιθάρα ( 2 όργανα του 17ου αι.)
Αμέσως μετά την σκυτάλη θα πάρουν οι ορχήστρες: Guitar Heroes Δήμου Θερμαϊκού,  Ορχήστρα Δημοτικού ωδείου Λάρισας, Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, Solarpege Σύγχρονου ωδείου Λάρισας και Κιθαρωδή Δημοτικού ωδείου Βόλου.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. με ένα ανοιχτό μάθημα ορχήστρας από τον κ. Ν. Παναγιωτίδη, ενώ στις 12:00  το μεσημέρι θα εμφανιστούν οι ορχήστρες: Μικρή κιθαριστική ορχήστρα Δημοτικού ωδείου Κοζάνης, Ορχήστρα Μουσικής σχολής Ελασσόνας " Δημ. Τσιαβέ", "Εξάχορδο" Δημοτικού ωδείου Βόλου, FirePlay Δημοτικού ωΔείου Κοζάνης και " 19 τάστα" Βόλου.
Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη για το κοινό.