Ο διεθνώς βραβευμένος μουσικοσυνθέτης Sakis Gouzonis επιστρέφει φέτος με το 13ο μουσικό άλμπουμ του, Desire For Light (Επιθυμία Για Φως).

Η πάλη με το σκοτάδι και η επιθυμία για φως αποτυπώνονται στις δέκα μουσικές συνθέσεις που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ του Sakis.

Σχετικά με το Desire For Light, ο Sakis δήλωσε: «Με το να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως και με το να ακτινοβολούμε φως μέσα στον κόσμο, γινόμαστε κομιστές του φωτός και ικανοί να διαλύσουμε το σκοτάδι που καλύπτει τον κόσμο».

Ο Sakis, με καταγωγή από την Ελασσόνα, άρχισε να γίνεται γνωστός στο διεθνές μουσικό στερέωμα μέσα από το MySpace το 2007. Μέσω του MySpace, η μουσική του κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες.

Στις 8.8.2008, ο Sakis κυκλοφόρησε το 1o άλμπουμ του, First Contact (Πρώτη Επαφή). Μετά το First Contact, κυκλοφόρησε άλλα 12 μουσικά άλμπουμ, ενώ για τη μουσική του έχει αποσπάσει συνολικά 10 μουσικά βραβεία.

Το νέο άλμπουμ Desire For Light είναι διαθέσιμο μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Sakis: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-desire-for-light