Κάλεσμα απηύθυναν σήμερα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε οι συμπολίτες να παρακολουθήσουν τη συναυλία με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και η ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα βρεθούν την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, όπου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με τίτλο «Η Συνάντηση».
Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη επισήμανε πως «για μία ακόμη φορά, το Κέντρο Πρόληψης επιλέγει μέσα από την Τέχνη να παρουσιάσει τις διαφορετικές και καινοτόμες δράσεις του που απευθύνονται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και εκτείνονται σε όλες τις μορφές της εξάρτησης, με αιχμή του δόρατος την θεαματική δράση του Εργαστηρίου Ζωής».
Μάλιστα, η κ. Λιακούλη επανέφερε την πρότασή της «το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας / η αρμόδια Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου σε σύμπραξη με τον ΟΚΑΝΑ και την τοπική αυτοδιοίκηση να υιοθετήσουν την διαγνωσμένη καλή πρακτική μας και το εξειδικευμένο πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωής και να το χρηματοδοτήσους, εφαρμόζοντάς το σε όλη τη χώρα».
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας, όπως και στην υλοποίηση του προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωής.
Κάλεσε την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην ένταξη του προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωής στον χώρο της ψυχικής υγείας, ενώ ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση θα γίνουν και μέσω της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης απηύθυνε κάλεσμα αλληλεγγύης και συμμετοχής στους Λαρισαίους, καθώς όπως υπογράμμισε «αυτά είναι ζητούμενα και όχι αυτονόητα».
Για τη συναυλία:
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, και στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Πρωί 11:00 -14:00 και απόγευμα 19:00 – 21:00 έως και την Παρασκευή 8/7/2017.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15,00 ευρώ, ενώ 12,00 ευρώ θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για ανέργους, ΑΜΕΑ, Φοιτητές και Παιδιά
thessaliatv.gr