Με μεγάλη επιτυχία και με πολύ καλές κριτικές, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/2, η πρεμιέρα της παράστασης της νέας παραγωγής του Πολιτιστικού συλλόγου Χορίαμβος "Η Ρεμπέτικη παρέα στην Κατοχή".
Η παράσταση θα παιχτεί για ακόμη πέντε Σάββατα εξαιρουμένου της Αποκριάς.και συγκεκριμένα τα Σάββατα 2/3, 16/3, 23/3, 30/3 & 6/4.
Η Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή
Παραμονές 28ης Οκτωβρίου 1941, μόλις έξι μήνες μετά την έναρξη της τριπλής γερμανικής, ιταλικής και βουλγαρικής Κατοχής στην Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός μουδιασμένος ακόμα προσπαθεί να αντιδράσει στη νέα πραγματικότητα. Το νεοσύστατο ΕΑΜ ορίζει την πρώτη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ως αρχή του νέου εθνικού απελευθερωτικού ξεκινήματος.
Σε ένα ρεμπέτικο στέκι στην Αθήνα μαζεύονται όλοι. Αντιστασιακοί, μαυραγορίτες, καλλιτέχνες, βιοπαλαιστές, Γερμανοί και Ιταλοί...
Η «Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή» είναι μια ρεμπέτικη μουσικοχορευτική παράσταση που έγραψε, σκηνοθέτησε και χορογράφησε ο Νίκος Σαμαρίνας και βασίζεται σε τραγούδια που τραγουδιόνταν στα χρόνια της Κατοχής, γραμμένα παλαιότερα, αλλά και μέσα στην Κατοχή.

Συντελεστές:
Αγραφιώτης Αντώνης
Αστερινού Έλενα
Βλάνδος Δημήτρης
Γαλλιός Δημήτρης
Γενιτσαριώτη Ζωή
Καραλή Βάσια
Μαυρομμάτη Μελίνα
Μποντικούλης Πάρης
Πατσιατζή Δέσποινα
Σαμαρίνας Νίκος
Σαραφείδου Ζωή  
Σελήνη Χρυσούλα
Τσιάρα Άννα
Χαρχαντής Νίκος
Χατζηλιάδου Λένα
Ορχήστρα επί σκηνής:
Πατούλιας Δημήτρης
Σαμαρίνα Ελένη
Σαρηγιάννης Γιώργος
Τσιαπλές Βαγγέλης
Μουσική Επιμέλεια: Ελένη Σαμαρίνα, Τσαπλές Βαγγέλης
Φωτισμοί: Παπαδούλη Δώρα
Φωτογραφίες και βίντεο: Ντόμαλης Αποστόλης
Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος 2019
Γενική είσοδος 10ευρώ, με ένα ποτήρι κρασί!
Για τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε στα 690 984 6224 & 690 770 1342 από τις 6μ.μ.