Μία μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό, που κατέκλυσε την Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου. Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, με μία Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα μάγεψε το ακροατήριο, που έκανε ένα μοναδικό, μουσικό ταξίδι μέσα από τραγούδια διαφόρων εποχών και στυλ του μεγάλου Έλληνα, μουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιού.
Τραγούδια όπως «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου»,«Μοιρολόϊ» (από την ταινία «Αστραπόγιαννος) ενθουσίασαν και συγκίνησαν το κοινό, το οποίο συμπαρασυρόμενο από το κέφι του μαέστρου, των χορωδών και της ορχήστρας, συνόδεψε επανειλημμένα με ρυθμικά παλαμάκια, ξέσπασε σε ασταμάτητα χειροκροτήματα στο τέλος κάθε τραγουδιού και ζήτησε επιτακτικά την επανάληψη σχεδόν όλων των τραγουδιών που ακούστηκαν.

Η Χορωδία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του ενθουσιασμένου κοινού επανέλαβε επτά από αυτά! Το μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας είχε μόνο θετικά σχόλια να κάνει φεύγοντας από την Αίθουσα Συναυλιών, τόσο για την απόδοση όσο και για την ανανέωση σε πρόσωπα και ρεπερτόριο της Χορωδίας.
Τη Χορωδία συνόδεψε εξαμελής, λαϊκή ορχήστρα, αποτελούμενη από καταξιωμένους λαρισαίους καλλιτέχνες, τον Βαγγέλη Τσιαπλέ στο μπουζούκι, τον Λεωνίδα Κυρίδη στο μπάσο, τον Θάνο Κυρίδη στα κρουστά, τον Λουκά Αυγερινό στη κιθάρα και τον Μιχάλη Σαμπάνη στο κλαρινέτο.

Στο πιάνο συνόδεψε ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, ο οποίος διηύθυνε τη Χορωδία, αλλά έκανε και την εμπνευσμένη ενορχήστρωση και χορωδιακή επεξεργασία όλων των τραγουδιών που ακούστηκαν. Σολίστ ήταν τα μέλη της Χορωδίας, Γεώργιος Τερζούδης, Χρήστος Ζαχαρίας και Ζήσης Αποστολίδης.
Στο τέλος της συναυλίας το κοινό απαίτησε την επανάληψή της και κατά τη νέα καλλιτεχνική χρονιά, κάτι που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου κ. Απόστολος Δήμου, ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε δύο συναυλίες- έκπληξη με ανανεωμένο πρόγραμμα και πολλά νέα μουσικά κομμάτιατο ερχόμενο Φθινόπωρο. Έτσι, η Χορωδία θα συνεχίσει τις πρόβες της μέχρι το τέλος Ιουνίου, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες, μελλοντικές, μελωδικές προκλήσεις.