Βρισκόμαστε στην καρδιά του φεστιβάλ Μουσικότροπο, διανύοντας την τρίτη εβδομάδα παρουσίας του. Η ποικιλομορφία, ένας βασικός προσανατολισμός των μουσικών επιλογών του φεστιβάλ, τονίζεται με μία εξαιρετικά καλόγουστη και ασυνήθιστη μουσική πρόταση. 
Tην Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ο αρχέγονος ήχος της λύρας, συναντά τη τζαζ, τη σύγχρονη, αλλά και την παραδοσιακή μουσική.
Ο Σωκράτης Σινόπουλος με το κουαρτέτο του, θα συμπράξει με τον Γιώργο Δεληγιάννη, υπεύθυνο της σχολής παραδοσιακής μουσικής και καθηγητή αερόφωνων παραδοσιακών οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ο Γιώργος Δεληγιάννης, θα προσθέσει με την παρουσία του τον γνήσιο ήχο της γκάιντας, που σε συνδυασμό με τη λύρα του Σωκράτη Σινόπουλου θα μας οδηγήσουν σε καινούρια ηχητικά τοπία.
Η μουσική του  Σωκράτη Σινόπουλου προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο ακρόασης της λύρας, καθώς "η νέα γενιά προσπαθεί να βρει μια καινούρια φωνή στα παλιά-ιστορικά όργανα".
Το "Σωκράτης Σινόπουλος Quartet" έχει παρουσιαστεί σε σημαντικά φεστιβάλ μουσικής σε όλον τον κόσμο. Το κοινό του Μουσικοτροπου θα έχει τη χαρά να το απολαύσει για μια βραδιά, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 20:30!
Σωκράτης Σινόπουλος Quartet
Γιάννης Κυριμκυρίδης - πιάνο
Δημήτρης Τσεκούρας - μπάσο
Δημήτρης Εμμανουήλ - τύμπανα
Σωκράτης Σινόπουλος - λύρα
Φιλοξενούμενος καλλιτέχνης: Γιώργος Δεληγιάννης - γκάιντα
Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 20:30
Προπώληση Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 10.00 - 13.00, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 - 13.00 και 17.00 - 20.00, Σάββατο 11.00 - 14.00.
Την ημέρα της συναυλίας, το ταμείο θα εξυπηρετεί από τις 19.00.
Τιμές
Προπώληση: 10 ευρώ , 6 ευρώ (Φοιτητές, ΑΜΕΑ, 65+)
Ταμείο: 12 ευρώ , 8 ευρώ (Φοιτητές, ΑΜΕΑ, 65+)