Η Γεωργία και ο Φραντζέσκο μονομάχησαν για τη λευκή ποδιά του MasterChef 2024 διεκδικώντας μια θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής στου Star.

Η μαγείρισσα έρχεται από τη Λάρισα και παράλληλα με την προετοιμασία του πιάτου της μοιράστηκε με τους κριτές την ιστορία της. Ενώ σε όλη τη διάρκεια που μιλούσε ήταν φανερά συγκινημένη και δακρυσμένη.

Αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει υποστεί bullying στη δουλειά της: «Μαγειρεύω από μικρή ηλικία γιατί και ο πατέρας μου ήταν μάγειρας. Αγαπώ τη μαγειρική, αλλά η ζωή μέσα στις κουζίνες δεν είναι εύκολη. Με ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων γιατί δεν έχουν καλό επίπεδο.

Έχω υποστεί bullying επειδή είμαι γυναίκα και ανταπεξέρχομαι πολύ καλά στις υποχρεώσεις μου στην κουζίνα. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται.

Έχω αντιμετωπίσει ανάρμοστες συμπεριφορές ακόμα και από σεφ. Θεωρώ πως όταν γίνεται μια παρατήρηση μπορεί να γίνεται με ομορφότερο τρόπο. Δέχομαι την κριτική ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει στην εξέλιξή μου. Δυστυχώς, έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις.

Δεν ήρθα νωρίτερα στο MasterChef γιατί η μητέρα μου ήταν άρρωστη. Θύμωσα με κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό. Θύμωσα και είπα φτάνει. Θα πας στον διαγωνισμό μαγειρικής για να γίνεις αυτό που όλοι οι άλλοι σου λένε ότι δεν είσαι και δεν μπορείς να το κάνεις», είπε. Πρόσθεσε πως δεν είναι πολύς καιρός που έχασε τη μητέρα της, η οποία ήταν η παρέα της στη ζωή, καθώς και ο πατέρας της είχε πεθάνει όταν η ίδια ήταν μικρή.

Ακούγοντας όσα είπε η Γεωργία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένιωσε την ανάγκη να την πάρει μια μεγάλη αγκαλιά. Το ίδιο έκανε και ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Σωτήρη Κοντιζά, δίνοντάς της τη λευκή ποδιά για το νόστιμο πιάτο που τους παρουσίασε.

Η audition της Γεωργίας στο MasterChef 2024:

ieidiseis.gr