Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αλμυρού από τη δολοφονία ντόπιου επιχειρηματία  μέσα στο διαμέρισμα του σπιτιού του στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για τον 64χρονο Αριστείδη Κολοβό που βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του και οι πληροφορίες μιλούν για πυροβολισμό που δέχθηκε στον αριστερό ώμο. Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε επιχείρηση εμπορίας τρέιλερ, κοτσαδόρων και αξεσουάρ αυτοκινήτων έξω από τον Αλμυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ως πιθανότερη εκδοχή για τα κίνητρα της δολοφονίας θεωρείται η ληστεία.

Όπως αναφέρει το almyros.gr αίμα του δολοφονημένου δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε. Ο γιός του θύματος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του, όπου και βρήκε το πτώμα του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου. Εικάζεται ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης. Επίσης, η λίμνη αίματος είναι δύσκολο να προκλήθηκε από πυροβολισμό. Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του almyros.gr, κοντά στο άψυχο σώμα τουβρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, προσήλθε στο σημείο και επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.  Στον σημείο θα μεταβεί και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Ο 64χρονος ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα που είχε αγοράσει κοντά στο Ειρηνοδικείο του Αλμυρού.

e-thessalia.gr