Με αιχμές για τη στάση του Πάνου Κάμμενου σε κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντι σε στελέχη του κόμματος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη γνωστοποιεί με επιστολή της προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την παραίτησή της από το κόμμα.
Στην επιστολή, που η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απέστειλε μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας τη ρήξη της με τον Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
«Οι προσωπικές επιλογές σας για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν άλλο περιθώριο».
Τον ευχαριστεί πάντως που την πρότεινε για την ανάληψη συγκεκριμένων καθηκόντων και προσθέτει, προφανώς για να προλάβει άλλες ερμηνείες:
«Πρόεδρε, οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίσουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια».

(in.gr)