Σε κείμενο που μας στάλθηκε από τον πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Ηρακλή Γερογιώκα αναφέρονται τα εξής:  "Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Σύριζα Λάρισας επιμένει να μην απαντάει στα ερωτήματα μας περί της θέσεως του σχετικά με τις   θεσμικές παρεκτροπές  των κκ. Πολάκη και Τσίπρα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές  Σοβιετίας και αποτελούν απειλή του δημοκρατικού πολιτεύματος. 
Προχθές επέλεξε να μας ενημερώσει για τα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΤΕΑΝ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από κονδύλια της ΕΕ. Παρέλειψε όμως να μας πει ότι οι ασφαλιστικές και φορολογικές  ενημερότητες που απαιτούνται είναι όνειρο θερινής νυκτός  για τις περισσότερες  επιχειρήσεις μετά από τις εγκληματικά χρονοβόρες και αποτυχημένες διαπραγματεύσεις τους από την εποχή Βαρουφάκη ως σήμερα. Ίχνος ντροπής για την καταστροφή της επιχειρηματικότητας που προκάλεσαν.
Σήμερα μας μιλά για την τεράστια συνεισφορά τους στο θέμα των ανασφάλιστων παραλείποντας βέβαια να αναφερθεί στο ΦΕΚ Β 1753 28-6-2014 της  ΝΔ που θέσπισε την πρόσβαση των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών στο σύστημα φαρμακευτικής περίθαλψης.  Παρέλειψε επίσης να μας μιλήσει για τις τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία της χώρας και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν .
Σαν ένας άλλος Πινόκιο ο Σύριζα Λάρισας αρέσκεται στον να αποπροσανατολίζει τους συμπολίτες μας αλλά  να ξέρει πως ο λαός δεν θα είναι τόσο επιεικής  όσο ο γέρο- Τζεπέτο…"