Με αφορμή την τοποθέτηση του αντιδημάρχου ΔΕ Κάτω Ολύμπου, η παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» ανταπαντά.

Η αλαζονεία, η υποκρισία, η αυταρχικότητα και η ελλειψη δημοκρατικής συνείδησης ειναι χαρακτηριστικά συνώνυμα του συντάκτη της επιστολής.

Σχετικά με την συνειδητή παραποίηση ζητημάτων και καταστάσεων τονίζουμε:

Πρώτον, τόσο η αρχική ασφαλτόστρωση-διάνοιξη της Δημοτικής οδού, όσο και η μετεγκατάσταση του μετωπικού σταθμού διοδίων στο ύψος  του Πυργετού, πραγματοποιήθηκαν σε προγενέστερο χρόνο πολύ πριν της ανάληψης των καθηκόντων μας (1-1-2011).

Βέβαια τότε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος δεν ασχολούνταν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μιας και η προτεραιότητα του ηταν η κεντρική πολιτική σκηνή και η εδραίωση του κόμματος του.

Δεύτερον, μπορεί να δόθηκε σε λειτουργία η οδική σύνδεση των σηράγγων τον Απρίλιο του 2017, αλλά η διέλευση των οχημάτων βαρέως τύπου μέσω των παραδρόμων-Μεριά, συνεχίστηκαν μέχρι τα τέλη του 2018, λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών εκλογών τον Μάιο του 2019.

Τρίτον,σ´οτι αφορά την συντήρηση και ολοκλήρωση των εργασιών στην γέφυρα του Πηνειού  θυμίζουμε στους γράφοντες την επιστολή, οτι επέδειξαν για μία ακόμη φορά μειωμένα αντανακλαστικά.

Οι Δημότες σας εξέλεξαν για να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα τους και όχι να παριστάνετε τον συνήγορο υπεράσπισης των παραχωρησιούχων.

Επιτέλους κύριοι της Δημοτικής Αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας...