Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στις 06:00 το απόγευμα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου για παιδιά προσφύγων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου για παιδιά: «Ποδόσφαιρο χωρίς Σύνορα».
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διανύει τον τέταρτο μήνα λειτουργίας της, διδάσκοντας την τέχνη του ποδοσφαίρου και του «ευ αγωνίζεσθαι» και προσφέροντας χαρά μέσα από το παιχνίδι και τον αθλητισμό στα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.
Στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για παιδιά: «Ποδόσφαιρο χωρίς Σύνορα», θα συμμετέχουν, μαζί με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, οι παιδικές ομάδες των «Olympic Football Academy», «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πελασγιώτιδα» και «Ακαδημία Γ. Πλίτση».
Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 που διαθέτει στις εγκαταστάσεις του το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο 2ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης.
Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου για παιδιά: «Ποδόσφαιρο χωρίς Σύνορα» διοργανώνεται από το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.