Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η 110 Πτέρυγα Μάχης με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί». 

Η παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών «ΝΑΜΑΣΤΕ» πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και ώρα 18:30 στο Κινηματοθέατρο «ΑΘΗΝΑ». Η είσοδος ήταν δωρεάν για τους ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τις φιγούρες του κουκλοθίασου και αυτό ενθουσίασε τους μικρούς παρατηρητές που αμέσως άρχισαν το παιχνίδι των ερωτοαπαντήσεων. Τα γέλια των μικρών θεατών δημιούργησαν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στην αίθουσα καθώς το χειροκρότημά τους ήταν τόσο δυνατό που ενθάρρυνε τον καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει τέλος. Στο τέλος της παράστασης δόθηκαν στους μικρούς φίλους, γλυκιές λιχουδιές και η χαρά ήταν εμφανή στα πρόσωπά τους. Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου ευχαριστεί και δημόσια για την πρόσκληση την 110 Π.Μ. και παραμένει πρόθυμο για κάθε είδους συνεργασία που προάγει τον πολιτισμό. Τέτοιες δράσεις βοηθούν τα παιδιά να εξοικειωθούν και με άλλες μορφές έκφρασης καθώς δέχονται αισθητικά ερεθίσματα (παραστάσεις) και αποκτούν κριτικό πνεύμα για το τι τους αρέσει, τι όχι και για πιο λόγο.  

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr